X
 
 

Арх. Игнатов: Събаряне на тераса по искане на премиера - това значи, че държавата не работи

6057 79
photo of Арх. Игнатов: Събаряне на тераса по искане на премиера - това значи, че държавата не работи
Снимка: Actualno.com
Развоят на събитията с "Терасагейт" не е добър, тъй като правилата не важат за всички. Събаряне на тераса по искане на премиера - това значи, че държавата не работи. Това заяви в ефира на предаването "Тази сутрин" по bTV кандидатът за кмет на София от "Демократична България", арх. Борислав Игнатов. Достигнали сме до положение, в което незаконното е търпимо. Ние ще поправим това нещо. Пълно е в цяла София с такива тераси, отбеляза още той.

Арх. Игнатов заяви, че още от първия ден ще се направи пълна ревизия на общината, на общинските търговски дружества и ще се наложи безкомпромисен контрол. Ще направим връзка с гражданите чрез приложение - хората ще могат да контролират ние какво правим.

Кандидат-кметове в сблъсък как София да се справи с транспортните проблеми (ВИДЕО)

Петима основни кандидати за кмет на София се включиха в дебат за проблемите в транспорта в столицата. Йорданка Фандъкова (ГЕРБ), Мая М...

По думите му в София много от проектите се случват бавно. Борислав Игнатов заяви, че програмата за прилагането на общия устройствен план не съществува и до ден-днешен. Кандидат-градоначалникът каза, че ако бъде избран, ще направи план за справедливо изкупуване на имоти. Не можем да сравняваме София със София от 1989 г. Трябва да сравняваме София с останалите европейски столици в момента, посочи архитектът. Основният проблем, за който никой друг кандидат не говори, е корупцията, търговията с влияние и заниженият контрол, счита още Игнатов. Според него електронното управление на даден процес е единственият начин за справяне с корупцията. 

Относно проекта за небостъргач "Златен век" Игнатов заяви, че категорично този проект не може да продължи нататък. Той посочи, че случилото се с ремонтите по "Графа" и "Свети Седмочисленици" е било достатъчно като поводи да се кандидатира за кмет.

По повод скандалните снимки на годеницата му, изтекли в публичното пространство, арх. Игнатов заяви, че са предприети всички юридически действия.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 33 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  арх. Игнатов е правилния избор, няма две мнения!
 • Анонимен 32 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Гледах арх. Игнатов по телевизията! Много умно говори!
 • Анонимен 32.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  умните хора говорят умно ... това да не ти е фандъчка ...
  : 1 !
 • Анонимен 31 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Браво Boyana Koleva! Напълно вярно!
 • Анонимен 30 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Нещата са ясни - арх.Игнатов е човека!
 • Анонимен 29 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  както виждаме и лайнарко, последния руски трол, нищо смислено не може да каже срещу Игнатов, и дрищи тъпотии
 • Анонимен 29.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Лайнарко (пидоРашка) никога нищо смислено не пише! Най-много да те нарече Циклоп или да те заплаши с педерастия, каквато ходи да упражнява при пасола.
  : 0 !
 • Анонимен 28 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  От дебатите в Референдум стана яснор че единствено архитекта има ясна визия за развитието на София! Останалите говореха като комсомолски секретари - нищоказване с много думи! Явно си знае работата!
 • Анонимен 27 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Да кажем НЕ на червените блондинки! арх. Игнатов е правилния избор, няма две мнения! Той единствен няма нищо общо със Статуквото!
 • Анонимен 26 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Игнатов е подкрепен от Демократична България. Винаги статии за прояви на Демократична България събуждат невероятен яростен тролски отпор. Никоя друга партия не активира троловете така. Това показва, че само ДБ плаши русофило-мутро-олигархо-комунистическото статукво. Всички други са елементи от това статукво.
 • Анонимен 25 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Игнатов е подкрепен от Демократична България. Винаги статии за прояви на Демократична България събуждат невероятен яростен тролски отпор. Никоя друга партия не активира троловете така. Това показва, че само ДБ плаши русофило-мутро-олигархо-комунистическото статукво. Всички други са елементи от това статукво.
 • Нено 24 Нено преди 1 месец Профил на трол?
  Игнатов, прибирай си се във Варна и стига се излага
 • Цицо Гърдакис 24.1 Цицо Гърдакис преди 1 месец Профил на трол?
  И да не забравиш вибраторите!!!!
  : 25 !
Нагоре
missing image
САЩ вярват, че режимът на Асад е бомбардирал бежански лагер

Държавният департамент на САЩ обвини режима на Башар Асад в обстрела на бежанския лагер Ках в провинция Идлиб и призова всички страни към примирие,...