"Чайка" експрес ще се движи само в петък и събота

5959
"Чайка" експрес ще се движи само в петък и събота

 От тази неделя, 13 декември, експресът „Чайка“ между София и Бургас ще се движи само в петък и събота, съобщи БДЖ. Причината е планиран ремонт на участък от линията.

След въведените промени бързият влак със задължителна резервация № 3601 от София за Бургас („Чайка”) ще пътува само в петъчните дни, като ще заминава от Централна гара София в 16:30 ч. и ще пристига в Бургас в 22:42 ч., посочва Topnovini.bg.

Бързият влак Петрич-София с аварийно спиране

Бързият влак 5624 Петрич-София е спрял аварийно на излизане от тунела преди гара Кочериново, в отсечката между Бобошево и Кочериново, п...

Бързият влак със задължителна резервация № 3602 от Бургас за София („Чайка”) ще се движи само в съботните дни, като ще тръгва от Бургас в 05:30 ч. и ще пристига в София в 11:30 ч.

 В случаите на поредица от почивни дни е предвидено тези влакове да се движат извънредно и в други дни през седмицата. За предстоящите Коледни и Новогодишни празници влаковете ще се движат всекидневно от 23-и декември 2015 г. до 3-и януари 2016 г.

 От БДЖ обещават, че в момента, в който се осигурят по-добри условия за пътуване без чести закъснения, експрес „Чайка“ отново ще започне да се движи всеки ден.

 

Пускат от утре повече вагони във влака София-Перник

Още от утре – 16.12.2014 г. (вторник), „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД ще включи достатъчен брой вагони във влаковете, ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София