Убитият в района на зала "Универсиада" е бил застрелян с 2 изстрела в сърцето

7628
Убитият в района на зала "Универсиада" е бил застрелян с 2 изстрела в сърцето
Снимка: БГНЕС

Въпреки началния етап на разследването, до момента са събрани безспорни доказателства, че Никола Николов е умъртвил Александър Василев с два изстрела с пистолет в гръдния кош. Това заяви пред журналисти говорителят на Софийска градска прокуратура Павел Панов, информира БГНЕС.

Вчера в административна сграда в столичния кв. "Гео Милев", на ул. Александър Жендов, в района на МВнР и зала "Универсиада", 79-годишният Никола Николов застреля 67-годишния геодезист Александър Василев.

Мъж е бил убит в столицата в района на зала "Универсиада"

Мъж е бил застрелян преди минути в София. Инцидентът е станал в района на МВнР и зала "Универсиада", предаде БГНЕС. Минути след 16 час...

Оръжието-пистолет марка "CZ", с което е станало убийството е било законно притежавано от Николов. Същият вече е задържан в срок до 72 часа от Софийска градска прокуратура. Той е привлечен в качеството на обвиняем и предстои да бъде изправен пред съда.

"Това, което би могло да се каже и е изяснено към момента е, че през 2012 г. Николов е дарил на убития Василев недвижим имот от 5 дка в Банкя. Дали тази сделка има отношение към извършеното убийство тепърва ще бъде разяснявано от прокуратурата", добави говорителят на СГП.

Припомняме, че вчера малко след 16.00 беше получен сигнал за застрелян мъж в района на МВнР и зала "Универсиада". Жертвата е починал на място. Мъжът е прострелян в сърцето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София