Уникална инициатива в община Елин Пелин (СНИМКИ)

5546
Уникална инициатива в община Елин Пелин (СНИМКИ)
Снимка: Община Елин Пелин

Има инициативи, за които си заслужава да работиш. Има инициативи, които не струват почти нищо, но носят радост. Има инициативи, които ни показват, че може да сме различни.

Има такива инициативи!

Община Елин Пелин и УНСС подписаха меморандум за сътрудничество

Осигуряване на по-добри шансове за кариерно развитие и реализация на студенти от УНСС чрез посещения на място, срещи с практици, органи...

Какво ли може да се получи, когато събереш гумите, които са изхвърлени из полето на община Елин Пелин, няколко кофички боя, четки, малко дървен материал и много ентусиазъм на мечтатели?

Днес Община Елин Пелин има своя парк „Планетата не е за еднократна употреба“. Над 150 гуми, окопани, напълнени с чакъл и боядисани, дават друг смисъл на думите „АЗ РЕЦИКЛИРАМ!“ - плод на безвъзмездния труд на деца и доброволци.


Площадката за игра разполага с две табла за играта „Морски шах“, а в най-скоро време ще бъде осигурен и специален контейнер за разделно събиране на пластмаса, който ще бъде монтиран до площадката.

Община Елин Пелин със сериозен финансов стимул за млади семейства

България е страната с най-бързо топящо се население в света, като до 2050 година то ще наброява едва 5,4 милиона души. Една от основнит...

Нито една програма, нито една наредба, която просто е написана на хартия, няма да промени средата, в която живеем и отглеждаме нашите деца. Наша е задачата да ги научим да пазят природата, да не замърсяват, да рециклират и да изхвърлят боклука разделно, защото природата ще остане и след нас!

От гумите, захвърлени в полето няма да поникнат цветя. Те ще са просто отпадък, който ще е символ на безхаберието.

Подкрепете усилията на община Елин Пелин да направи света по-чисто място за нашите деца! Нека да започнем да събираме разделно!

В Елин Пелин започна турнир по минифутбол

Кметът на Община Елин Пелин Ивайло Симеонов и представителя на БАМФ г-н Пламен Божидаров откриха 1 кръг на лигата по минифутбол, която ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com