X
 
 

В ж.к. "Връбница" 2 се налага спиране на водоподаването

579 0
В ж.к. "Връбница" 2 се налага спиране на водоподаването
Снимка: iStock/Guliver
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 29 януари. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с монтаж на редуктор на налягането на ул. „Златен клас“ в жк. „Връбница“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: жк. „Връбница 2“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Златен клас“ №4 пред магазин „Т-маркет“.

Пловдив може да пие чиста планинска вода от каскада "Доспат-Въча"

Един проект, замислен още преди 40 години, най-сетне има реален шанс да бъде осъществен - водоснабдяването с питейна вода на Пловдив и ...

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Житница“ в с. Мрамор се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Житен. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Житница“ пред кметството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Actualno.com

Етикети: