Горещото футболно лято продължава с EON SPORTS MODE

1045
Горещото футболно лято продължава с EON SPORTS MODE
Снимка: Vivacom

От този петък, най-популярната за почитателите на спорта функционалност на иновативната телевизионна платформа EON – EON SPORTS MODE – включва и спортна статистика за едни от най-популярните футболни първенства у нас и в Европа. Феновете вече имат достъп не само до срещите, но и до разнообразна специализирана информация, свързана с английската Висша лига, немската Бундеслига, испанската Ла Лига, френската Лига 1, италианската Сериа А и българската Първа лига от родния шампионат.

Независимо дали мачът е в реално време или вече е минал, с функцията EON SPORTS MODE почитателите на футбола получават подробни и изчерпателни данни за срещите, съставите на отборите и играчите – рождена дата, позиция на терена, картони, смени и още много. Създадена специално за феновете, авангардната технология позволява и проследяване на статистика в реално време през платформата.

Мобилното приложение за деца Hopster става част от EON

Абонатите на EON PREMIUM и EON FULL вече могат да се възползват от мобилното приложение Hopster, както и видео услугата Hopster On Dema...

Сред предимствата на EON SPORTS MODE е и лесният достъп – спортните данни са налични чрез отделна икона на екраните на всички устройства, на които потребителите използват EON, както у дома, така и в движение. Телевизор, таблет, лаптоп или телефон – горещото футболно лято е навсякъде с нас. Така EON SPORTS MODE гарантира отлична осведоменост за мачовете с незабавен и лесен достъп до цялостна статистика – картони, удари, точни и неточни удари, нарушения, тъчове, засади, смени, отбелязани голове.

Дори ако почитателите на играта са пропуснали важни срещи, те имат на разположение цялата информация за класиране на отборите от първенството, изиграните мачове, победи, загуби, точки, допуснати и отбелязани голове, голова разлика и др.

Разширяването на списъка с футболни първенства, за които е достъпен EON SPORTS MODE в платформата, е поредната стъпка на Vivacom за предоставяне на изключително изживяване с персонализиран фокус върху нуждите на потребителите. Платформата ЕON, разработена от United Cloud, водещият център за високотехнологични иновации на United Group, се предлага в три удобни пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM. Те комбинират премиум функционалности, сред които до 7-дневен ТВ архив на повече от 200 канала, каталог с качествено видео съдържание с над 15 000 заглавия в EON Видеотека, които непрекъснато се обновят, и супербърз интернет. Пакетите осигуряват добавена стойност за потребителите и ги улесняват да изберат варианта, който най-добре отговаря на техните нужди и бюджет.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Vivacom със селекция от исторически филми в EON Видеотека за 3 март

Рекорден брой проекти в надпревара за финансиране от Vivacom Регионален грант

Vivacom предоставя свободен достъп до хитовото съдържание на НВО за клиентите на EON

Vivacom разширява покритието на 5G високоскоростен интернет за дома в 7 града

Vivacom представя новата EON Видеотека с модерен интерфейс и над 30 000 заглавия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide