Какво може да гледаме през уикенда с EON TV?

1390
Какво може да гледаме през уикенда с EON TV?
Снимка: Vivacom

Подозираме, че повечето от нас очакват уикенда с нетърпение. Привилегията да се събудим сутрин без аларма, свободата да отделим повече време за себе си и възможността да се отпуснем на дивана вкъщи с дистанционното в ръка, без съмнение са един чудесен начин, с който да се разнообразим от рутината. А какво по-хубаво от любимия на всички ни филмов маратон, в комфорта на любимите ни неща за хапване в близост? Телевизионната платформа EON TV на Vivacom има перфектната рецепта за това – порция заглавия от множество жанрове – от драми и трилъри до документални филми и романтични комедии. И то още този уикенд!

Горещите заглавия, които ексклузивният филмов канал VIVACOM Arena, излъчващ се в HD качество и без прекъсвания за реклама, включва и сме сигурни, че ще добавите към списъка си с любими, са:

Vivacom се присъедини към Хартата на многообразието

В продължение на дългогодишната си политика за насърчаване на многообразието, приобщаването и осигуряването на равни възможности на раб...

„Бащи и дъщери“ (2015)забележителна драма, която проследява историята на успешен писател с многобройни професионални постижения, който обаче има проблеми в личния си живот. Участват известни актьори като Ръсел Кроу, Аманда Сайфред, Даян Крюгер и други. Филмът е зареден с емоционални моменти, които ще Ви накарат да се замислите за връзките в живота си.

„Часове“ (2013) – трилър, който ще ви накара да се приковете на стола. Действието се развива в Ню Орлиънс, а историята се фокусира върху наскоро овдовелия Нолън, който след унищожителния ураган Катрина се оказва в капан на полуразрушена болница заедно със своята новородена дъщеря и който прави всичко възможно, за да опази нейния и своя живот. С участието на Пол Уокър, Хенесис Родригес, Джуд Лорманд, Тони Бентли, Кари Кахил и Лена Кларк. „Часове“ е филм, който сме сигурни, че няма да забравите скоро.

„Написаното с перо от ангел е завинаги“ (2011) – документален филм, посветен на големия български поет и преводач Николай Кънчев. Филмът разказва за живота и творчеството на поета и за влиянието му върху културната сфера на България и света. С участието на Милен Миланов, Балчо Балев и други. Този филм е задължителен за всеки, който обича българската култура.

„Страхотна година“ (2020) – романтична комедия, идеална за събота вечер! Филмът разказва историята на гимназист, който се опитва да спечели сърцето на момичето на мечтите си, като заминава с приятели на концерт на любимата ѝ група. Филмът преплита хумор и емоции, разкривайки, че истинската любов може да се открие на най-неочаквани места. С участието на Ванеса Марано, Джейк Шорт, Бъг Хол и Алиса Джирелс. „Страхотна година“ е идеален избор за любителите на романтичните комедии.

Vivacom предлага най-новата серия Redmi Note 12 на Xiaomi

През май Vivacom дава възможност на всички почитатели на марката Xiaomi да се възползват от най-новите модели смартфони – Xiaomi ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide