Симона Стилиянова е новият член в журито на Vivacom Регионален грант

1148
Симона Стилиянова е новият член в журито на Vivacom Регионален грант
Снимка: Vivacom

До 12 януари 2022 г. седмото издание на Vivacom Регионален грант набира кандидатури за проекти, свързани с образование и/или опазване на околната среда, които ще провокират позитивна промяна в полза на местните общности. Тази година заедно с новия тематичен фокус на програмата към журито се присъединява и Симона Стилиянова, съосновател на стартъпа Основа и автор на блога Zero Waste Sofia. Нейната експертиза ще е в помощ за оценката на подадените проектни предложения в приоритетната област опазване на околната среда.

Vivacom Регионален грант подкрепя финансово и логистично обществено значими каузи на граждански организации, които имат новаторски идеи, адресиращи проблеми в малките и големи населени места. Общият размер на фонда в седмото издание е 60 000 лв. Стойността на гранта, който може да получи всеки проект, е до 5 000 лева. Продължителността на проекта трябва да бъде до една година.

Националните отбори по астрономия и астрофизика донесоха нови 11 медала за България

Младите учени от Сдружението на олимпийските отбори по природни науки продължават да доказват знанията си и да печелят награди и призна...

Няма ограничение в броя проекти, които една организация може да подаде. В Програмата могат да кандидатстват и организации, които вече са получили финансова подкрепа предходни години. Регионалният грант се осъществява в партньорство с Българския център за нестопанско право (БЦНП).

Новият член в журито на Регионален грант – Симона е създател е на редица зелени инициативи като платформата Чешмите в България, отличена в конкурса на Европейската комисия за социални иновации. Работи с български и международни компании за ефективно намаляване на парниковите им емисии и ангажиране на всички заинтересовани страни за устойчива промяна. Сред признанията за работата ѝ са отличията в класации като Forbes 30 под 30, списъка на иноваторите в сферата на климата за Централна и Източна Европа от Ashoka Global и EIT Climate KIC CEE.

„С удоволствие се присъединявам към журито на Vivacom Регионален грант, защото вярвам, че именно ангажирането на местните общности в решаването на проблемите с околната среда е ключово за постигането на устойчиви резултати. Активното гражданско общество е основният двигател на смислена положителна промяна и с нетърпение очаквам да се запозная с всички проекти за по-добра среда.”, казва Симона Стилиянова.

Останалите членове на журито, което ще оценява и подбира проектите тази година, са Веселка Вуткова, директор „Корпоративни комуникации” във Vivacom, Ива Дойчинова, журналист и активист за граждански каузи, Иван Кънчев, съосновател на Сдружение „Българска история“, Райко Байчев, журналист в онлайн медията Actualno.com, и Надя Шабани, директор на Български център за нестопанско право.

Стартира седмото издание на Vivacom Регионален грант

Днес стартира седмото издание на Vivacom Регионален грант. Програмата подкрепя финансово и логистично обществено значими каузи на гражд...

Проектните предложения се изпращат до 12 януари 2022 г. само онлайн, чрез попълване на електронен формуляр за кандидатстване на www.vivacomfund.bg/regionalgrant/apply

Повече информация и условията за кандидатстване в Регионалния грант ще намерите на сайта  https://vivacomfund.bg/regionalgrant/, както и на НПО Портала (www.ngobgb.info), медиен партньор на Регионалния грант.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Летният стаж във Vivacom и неговите предимства

United Group B.V. продължава позитивната тенденция на растеж с рекордни резултати през 2023 година

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide