Смартфони и смарт устройства на Samsung с отстъпка в онлайн магазина на Vivacom

1758
Смартфони и смарт устройства на Samsung с отстъпка в онлайн магазина на Vivacom
Снимка: iStock

Vivacom стартира нова онлайн кампания, която включва много от най-актуалните смартфони и умни устройства с марка Samsung. Кампанията започва на 15 април и сред предлаганите в нея модели са с отстъпки, достигащи до 50 лева. Сред тях се отличават Samsung Galaxy A22 5G, Samsung Galaxy A52s 5G и Samsung Galaxy Z FLIP 3 5G 256 GB, умните слушалки Samsung Galaxy Buds 2, както и часовника Samsung Galaxy Watch 4 44MM LTE.

Samsung Galaxy A22 5G

Този функционален 5G модел на Samsung има 6,6 инчов TFT LCD дисплей, чиято резолюция е 1080 х 2400 px, а съотношението му към екрана - 82,3 процента. Телефонът разполага с тройна задна камера с 48 MP основен сензор. Освен него отзад са разположени още един 5 MP ултраширокоъгълен и един 2 MP сензор за дълбочина. Предната камера е 8 MP. Смартфонът работи с операционна система Android 11. Процесорът му е 8-ядрен MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G (7 nm). Освен мобилни комуникации от пето поколение, той поддържа също безжичните стандарти Wi-Fi 802.11, Wi-Fi Direct, Bluetooth, NFC (Near Field Communication), разполага с FM радио и GPS позициониране. Батерията му е с капацитет 5000 mAh. В рамките на кампанията се предлага с подарък – калъф и защитно покритие.

Моделът поддържа 5G мобилни мрежи и е напълно съвместим с мрежата от пето поколение на Vivacom, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence®[1]. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 населени места и курорти.[2]

Samsung Galaxy A52s 5G

Актуални мобилни устройства, аксесоари и таблети с отстъпки в онлайн магазина на Vivacom

В новата си априлска онлайн кампания Vivacom предлага на потребителите множество смартфони, таблети и други дигитални продукти с атракт...

Това е още един много актуален модел с поддръжка на мрежи от пето поколение. Има 6.5-инчов Infinity-O дисплей със Super AMOLED технология, защитен от пето поколение Gorilla Glass покритие. Отличителна черта на модела е четворната задна камера с 64 MP основен сензор. Тя е оптимизирана за висококачествени нощни снимки и разполага също с един 12 MP ултраширокоъгълен и един 5 MP макро сензор. Предната му камера е 32 MP. Процесорът на модела също е 8-ядрен. Той е Qualcomm Snapdragon 778G. Батерията на Samsung Galaxy A52s 5G е с капацитет 4500 mAh и е създадена с редица иновации за оптимизане използването на енергия, което й позволява да издържи до два дни с едно зареждане, дори при активно използване на телефона.

Samsung Galaxy Z FLIP 3 5G 256 GB

Един от най-красивите смартфони със сгъваем дисплей на пазара се отличава със своя V-образен дизайн. В разгънато положение той се превръща в първокласен смартфон, докато в сгънато е компактен и удобен за носене дори в джоб или малка чанта. Основният дисплей е 6.7-инчов Infinity-O с резолюция 2640 x 1080 px, а вторият - 1.9-инчов. Основната камера на Samsung GALAXY Z FLIP 3 е двойна с 12 MP широкоъгълен и ултраширокоъгълен сензор, а селфи камерата е 10 MP. Телефонът има Snapdragon 888 процесор. Батерията му е с капацитет 3300 mAh.

Samsung Galaxy Buds 2

Тези красиви безжични слушалки се отличават със своите компактни размери (17 х 20.9 х 21.1 мм.) и с поддръжката на изкуствения интелект Bixby на Samsung. Сред екстрите им са опция за активно шумопотискане (active noise canceling), гласово събуждане и динамични двупосочни говорители. Слушалките поддържат стандарта IPX2 за водоустойчивост. Имат елегантна кутия за съхранение и зареждане, която се побира лесно в дамска чанта или джоб.

5G смартфоните на месец април от Vivacom са Samsung Galaxy A53 5G и Samsung Galaxy S21 FE 5G

Смартфоните на месец април в магазините на Vivacom са два актуални 5G модела от Samsung с богати функционалности на достъпна цена. Това...

Samsung Galaxy Watch 4 44MM LTE

Този модел комбинира удобството и красотата на смарт часовниците с пълноценната 4G свързаност и функционалността на мобилните приложения. Той е затворен в лек алуминиев корпус и има 1,4 инчов Super AMOLED дисплей. Може да се управлява с помощта на гласов асистент. Часовникът разполага с множество опции за мониторинг на различни телесни показатели, сред които кръвното налягане, ЕКГ, процентното съдържание на вода в тялото, показатели за здравето на дамите, разширен анализ на съня и дори засичане на падане. Поддържа популярни приложения на Google като Play Store, Google Map, G. Pay, G. Assistant и YouTube Music.

 

*Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12. 2021, валидни само за най-бързата 5G мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече на vivacom.bg.

**Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Vivacom със селекция от исторически филми в EON Видеотека за 3 март

Рекорден брой проекти в надпревара за финансиране от Vivacom Регионален грант

Vivacom предоставя свободен достъп до хитовото съдържание на НВО за клиентите на EON

Vivacom разширява покритието на 5G високоскоростен интернет за дома в 7 града

Vivacom представя новата EON Видеотека с модерен интерфейс и над 30 000 заглавия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide