Смартфоните на Vivacom за месец юни са Samsung Galaxy S22 и Samsung Galaxy S22 Ultra

4898
Смартфоните на Vivacom за месец юни са Samsung Galaxy S22 и Samsung Galaxy S22 Ultra
Снимка: Samsung

Смартфоните на месец юни от Vivacom са Samsung Galaxy S22 и Samsung Galaxy S22 Ultra. Това са два от най-добрите модели на пазара в момента, които се отличават с изключителни камери с много добри възможности за нощна фотография, висока производителност, богата функционалност и поддържат 5G. В добавка към тях клиентите на оператора ще получат протектор и калъф.

И двата флагамана поддържат мобилни комуникации от пето поколение и са напълно съвместими с 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence®*. Тя е и най-голямата** в страната с покритие в над 530 населени места и курорти.

Vivacom със специална цена през юни на детско дистанционно ЕОN

През целия месец на детето – юни - настоящите и нови клиенти на Vivacom могат да закупят EON Kids дистанционно на специална цена ...

Samsung Galaxy S22

Това е елегантен смартфон с 6,1-инчов Dynamic AMOLED 2X дисплей, чието съотношение към корпуса е 87,4%, а резолюцията - 1080 x 2340 px. Честотата на опресняване на екрана е 120Hz за супер плавно скролване. Устройството е защитено от Corning Gorilla Glass Victus+ покритие, ексклузивно за серията, което го прави изключително устойчив. Телефонът има тройна основна камера с един 50 MP основен сензор, един 10 MP телефото сензор и един 12 MP ултраширокоъгълен сензор. Сред иновациите в камерата е Adaptive pixel технологията, която използва специална комбинация при снимане, за да гарантира кадри със супер резолюция. Селфи камерата е 10 MP, а софтуерните подобрения осигуряват невероятни селфита.

Смартфонът се предлага с 8-ядрен Exynos 2200 (4 nm) процесор, който е първият такъв в Galaxy устройство. Батерията му е с капацитет 3700 mAh и поддържа 25W бързо зареждане. Телефонът разполага също и с Bixby асистенти  Samsung DeX технология, благодарение на която потребителите могат да използват смартфона като компютър, свързвайки го с телевизор или монитор. В рамките на кампанията Samsung Galaxy S22 се предлага на цена от 41.98 лв. месечно*** при 36-месечен лизинг, в комбинация с 2-годишен договор за мобилен план Unlimited 150.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra е впечатляващ флагман със 108-мегапикселова основна камера, позволяваща най-ярката нощна фотография, благодарение на уголемения размер на сензора. Камерата на смартфона е четворна и разполага също с два 10 MP телефото сензора и един 12 MP ултраширокоъгълен сензор. Камерите разполагат и с допълнителни функции, които осигуряват плавни и фокусирани видеа с професионално качество, сред които Super HDR, Super Steady и Auto Framing.. Селфи камерата е 40 MP и с опцията за AI Matting създавате зашеметяващи портрети. Дисплеят на модела е 6,8-инчов Dynamic AMOLED 2X с резолюция 1440 x 3088 px, 120Hz честота на опресняване и 90,2% съотношение към тялото, за да се потопите изцяло в ярки и живи цветове.

Голямо разнообразие от смартфони и други устройства с онлайн отстъпка от Vivacom

Vivacom стартира нова онлайн кампания, в рамките на която ще предложи богато разнообразие от смартфони и други умни устройства, с отстъ...

Моделът също се предлага с 8-ядрен Exynos 2200 (4 nm) процесор. Батерията му е 5000 mAh и поддържа 45W бързо зареждане. Наличен е и асистентът Bixby, както и Samsung DeX. Samsung Galaxy S22 Ultra се предлага на цена от 62.98 лв. месечно**** при 36-месечен лизинг, в комбинация с 2-годишен договор за мобилен план Unlimited 150.

 

* Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12. 2021, валидни само за най-бързата 5G мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече на vivacom.bg.

** Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

*** Посочената цена е валидна за Samsung Galaxy S22 с 256 GB памет.

60 дни тест период за EON TV на Vivacom с нов смарт телевизор от Technopolis

Vivacom и Technopolis стартират съвместна инициатива, с която дават възможност за 60-дневен тестови период за ползване на телевизионнат...

**** Посочената цена е валидна за Samsung Galaxy S22 Ultra с 256 GB памет.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide