Vivacom лансира 5G високоскоростен интернет за дома

1795
Vivacom лансира 5G високоскоростен интернет за дома
Снимка: Vivacom

Vivacom стартира 5G HOME INTERNET - най-новата услуга в портфолиото си, предоставяща покритие на българските домакинства с 5G високоскоростен и стабилен интернет за дома, на места без оптична свързаност. Уникалното предимство на новата услуга е комбинирането й с иновативната ТВ платформа EON, в резултат на което клиентите на Vivacom вече могат да гледат EON с високо качество навсякъде.

Това е възможно благодарение на 5G мрежата на Vivacom – най-голямата в страната и разнообразието на ТВ пакетите EON - LIGHT, FULL и PREMIUM. Чрез комбинацията от високоскоростния 5G HOME INTERNET и ексклузивната  телевизия EON, клиентите ще получат невероятно мултимедийно изживяване в Ultra HD качество, възможност за връщане на съдържание 7 дни назад, видеотека с повече от 15 000 заглавия, уникална възможност за създаване на детски профили, спортен режим и много други, дори и в райони без достъп до фиксираната мрежа на Vivacom.

Вече 4 години българската мисия на Антарктида разчита на сателитен интернет от Vivacom

Вече 4 години Vivacom предоставя неограничен интернет достъп на българските учени, които се намират на антарктическата ни база на остро...

5G HOME INTERNET осигурява още много възможности, сред които са свързване на повече устройства едновременно, бързо изтегляне на файлове, по-стабилна връзка за стрийминг и гейминг, гледане на разнообразно съдържаниe в ултра HD резолюция.

Услугата се инсталира изключително бързо и лесно, без допълнително окабеляване, като за целта е необходим единствено 5G рутер, който Vivacom предоставя на клиентите си. Рутерът е последно поколение с WiFi 6 технология, която осигурява още по-добро изживяване в дома. С пакетите EON Vivacom предоставя безплатен EON приемник, EON Smart TV App, достъп до мобилното приложение на EON и безплатния 5G HOME INTERNET рутер. Със старта на услугата телекомът прави специално предложение за новите си клиенти - 1 лев на месец за първите до 3 месеца.

„Иновативният 5G HOME INTERNET е идеалното попълнение в продуктовото ни портфолио. Той е перфектното решение за всеки, който има нужда от неограничен високоскоростен интернет за дома и висококачествена телевизия дори в райони, в които няма изградена оптична мрежа. С новата услуга клиентите ни могат да гледат EON в перфектно качество, да разчитат на супер бърз интернет за работа или забавление и да не се притесняват за скоростта в същото време. И всичко това е възможно, благодарение на 5G мрежата на Vivacom, която вече покрива близо 80% от населението в страната“, каза Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Vivacom.

За United Group:

Vivacom вече е във Viber

От началото на март Vivacom пусна нов канал за комуникация със своите клиенти – Viber. Vivacom Support е името на канала, който к...

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива дейност в осем държави и има над 15 милиона потребители и близо 15 000 служители. United Group осигурява най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ съдържание от цял свят. Сериозните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират отличното качество на продуктите и услугите, които предоставя на клиентите. От март 2019 г. мажоритарен собственик на United Group е BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

От юли 2020 г. VIVACOM е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide