Vivacom предлага серията Galaxy A на Samsung на специални цени

1854
Vivacom предлага серията Galaxy A на Samsung на специални цени
Снимка: Vivacom

Vivacom предлага иновативните смартфони от серията Galaxy A на Samsung, като част от кампанията Смартфони на месеца, на специални цени. Най-новите модели Samsung Galaxy A34 5G 128GB и Samsung Galaxy A54 5G 256GB ще бъдат на разположение за клиентите, в комплект с калъф и протектор, във всички магазини на телекома и онлайн.

Samsung Galaxy A34 5G 128GB ще може да бъде закупен на цена от 18,98 лева на месец на изплащане за 36 месеца  сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100, а Samsung Galaxy A54 5G 256GB ще се предлага за 24,98 лева на месец на изплащане за 36 месеца също с 24-месечен договор за план Unlimited 100.

360-градусов професионален опит предлага Vivacom по повод 20-ата годишнина на стажантската си програма

Всеки стажант във Vivacom ще може да черпи знания и опит и от други отдели на компанията. Това е една от новите възможности, които теле...

И двата модела от ново поколение са тук, за да подобрят изцяло потребителското изживяване. Благодарение на най-големия сензор на камерата досега и по-дългия живот на батерията, потребителите вече могат да правят стабилни и ясни видеоклипове и да улавят зашеметяващи кадри с кристално качество.

Samsung Galaxy A34 5G 128GB  е оборудван с 6.6-инчов FHD+ Super AMOLED дисплей, до 120 Hz честота на опресняване и с технологията Vision Booster за по-добра видимост при ярка околна светлина. Устройството разполага с 48MP тройна основна камера и главен сензор с подобрена OIS и VDIS (Video Digital Image Stabilization). Samsung Galaxy A34 е с чипсет MediaTek Dimensity 1080 и разчита на 5000mAh батерия с бързо зареждане при 25W.

Samsung Galaxy A54 5G 256GB  предлага 6.4-инчов Super AMOLED дисплей с Full HD+ резолюция, до 120Hz честота на опресняване, както и до 1000 нита пикова яркост с функцията Vision Booster. Моделът разполага с тройна основна камера, 50MP главен сензор, Dual Pixel автофокус и подобрена оптична стабилизация (OIS) за по-плавно заснемане на видеа. Samsung Galaxy A54 използва новия 5nm чипсет Exynos 1380 и е с 5000mAh капацитет на батерията с възможност за бързо зареждане при 25W.

За United Group:

Самоков: градът на желязото и вярата - 5G пътешествия

Няма неподходящ момент, за да отидете в планината. А ако дестинацията е Самоков, гарантираме ви, че по всяко време ще има какво да види...

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива дейност в осем държави и има над 15 милиона потребители и близо 15 000 служители. Генерира годишни приходи в размер на близо 2,5 милиарда евро. United Group осигурява най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ съдържание от цял свят. Сериозните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират отличното качество на продуктите и услугите, които предоставя на клиентите. От март 2019 г. мажоритарен собственик на United Group е BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

От юли 2020 г. VIVACOM е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Летният стаж във Vivacom и неговите предимства

United Group B.V. продължава позитивната тенденция на растеж с рекордни резултати през 2023 година

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide