7-те най-добри пъзели за 2021 г.

6442
7-те най-добри пъзели за 2021 г.
Снимка: iStock/Guliver

Обичате ли да редите пъзели? И да се справяте с предизвикателството да сглобите картина от хиляди части? Тук ще Ви разкажем за 7-те най-добри и сложни пъзели, които се появиха на пазара през 2021 г. Те представляват наистина чудесни главоблъсканици, които часове наред ще държат и Вас, и децата заети с приятно занимание. За да ги направите, се нуждаете само от свободно време, достатъчно място и, разбира се, много желание.

Fade

Този пъзел е продукт на Four Point Puzzles и шведската художничка Сара Андреасон. Изображението е нейна илюстрация от 2014 г., която представлява абстрактна игра на форми, цветове и градиенти. За да го подредите, ще трябва да свържете 1 000 части, повечето от които са в почти един и същи цвят. Крайният размер е 63,5/63,5 см.

Cinque Terre

Това е пъзел на Buffalo Games, който ще Ви даде възможност пред очите Ви да се появи невероятен пейзаж от местността Чинкуе Тере в Италия. Морето, скалите, цветните къщички и прекрасният залез са толкова очарователни, че са направили този пъзел един от най-продаваните в Amazon. Отново ще трябва да сглобите 1 000 парчета, но този път картината, която ще създадете, ще бъде с размери 68/50 см.

Maps Jigsaw Puzzle

За любителите на нестандартните изображения, а може би и за пътешествениците, Rifle Paper Co. пуснаха пъзел с карти, който включва артистични и леко причудливи илюстрации на Амстердам, Атина, Лондон и Мексико сити. Частите са 500, а големината на сглобения пъзел, който ще получите накрая, е 53/38 см.

Hundred Birds Paying Homage to The Phoenix

През тази година Hartmaze избухнаха с един напълно нестандартен и изумителен пъзел. Нарича се „Сто птици отдават почит на феникса“ и е едно от най-красивите неща, които ще видите. Макар че е направен само от 253 части, той е интересен с кръглата си форма с диаметър 29 см и е изработен от уникално оформени дървени парченца. На практика е по-скоро произведение на изкуството, отколкото пъзел.

Gray Malin Double-Sided Beach Puzzle

Това е едно истинско предизвикателство от Anthropologie. Този изумителен двустранен пъзел ще внесе в дома Ви не една, а две от емблематичните въздушни снимки на плажове на известния фотограф Грей Малин. Оформете страната, която Ви харесва повече. Имате на разположение 500 части, а ако искате да го рамкирате, за да му се наслаждавате дълго време, ще Ви е нужна рамка 61/46 см.

Sweet Succulents

И още една страхотна идея на Buffalo Games, този път за любителите на природата – пъзел със страхотна снимка на цветни сукуленти. Ако не можете да отгледате дори кактус, просто сглобете тези 300 части в картина 46/46 см и ѝ се наслаждавайте. Частите са големи и подходящи за начинаещи, деца и възрастни със затруднено зрение.

The MoMA Frank Stella Shaped Puzzle

Почитателите на изящните изкуства могат да си направят въображаема разходка до Музея на модерното изкуство (MoMA) в Ню Йорк, за да изучат в детайли геометричната живопис Firuzabad от 1970 г. на прочутия художник Франк Стела. Картината е пресъздадена в пъзел от Galison, като пази формата на два преплетени кръга. Имате на разположение 750 части и ще Ви е нужно място за картина 72/53 см, малко търпение и много желание за наслада.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com