Мъжки часовници Giulian – изборът на стилния мъж

6273
Мъжки часовници Giulian – изборът на стилния мъж
Снимка: https://www.giulian.bg/

Часовникът е незаменим аксесоар, без който почти никой мъж не може. Носите го всеки ден, той е част от вашия стил и говори много за вас самите, затова трябва да е перфектен.

Как да изберем сред огромното разнообразие от мъжки часовници?

Всеки, който се чуди как да избере ръчен мъжки часовник, най-вероятно търси нещо стилно и в същото време функционално. Ако избирате за себе си, тогава вероятно желаете модел, който точно да отговаря на вашата личност и нужди.

Нека видим кой от всички видове мъжки часовници е най-подходящ за вас.

Цифрови, аналогови или комбинирани мъжки часовници?

Когато избирате часовник е добре да сте наясно каква е разликата между основните видове  - аналогови, цифрови и комбинирани модели.

Аналоговите часовници съдържат часови и минутни стрелки с часове, изобразени като цифри, индекси или римски цифри.

Тези мъжки часовници обикновено се считат за традиционни и са добри за бизнес визия и официални събития, както и за лични срещи. Цифровите часовници са по-ежедневни, по-семпли.

От своя страна, комбинираният часовник е практичен, защото може да се носи и всеки ден, подходящ е за офиса и бизнес срещи, но не и за официални поводи.

Високоефективни часовници Breitling

Часовниците Breitling принадлежат към луксозния клас в класацията на швейцарските марки часовници -  наравно с Rolex, Hublot, Chopard, Omega, Cartier и други известни производители. Цената на оригиналните часовници Breitling е средна в тази категория: обикновено по-ниска от Rolex, но по-висока от Cartier и Omega.

Механизмите за часовници на марката Breitung са разработени и създадени не само за да показват точното време. Те трябва да поддържат перфектната си надеждност, функционалност и ефективност дори и в най-екстремни ситуации, точно като двигател на самолет. Повече от 100 години Breitling оборудва своите хронографи и часовникови устройства с часовникови механизми в съответствие с най-модерните и високи изисквания и постижения в часовниковата индустрия. Този стремеж към съвършенство достигна връхната си точка - 100% от продуктите на компанията са сертифицирани с хронометри. За да постигне това ниво, Breitung използва широк набор от мерки и технически решения, които отговарят на най-високите стандарти на часовниковата индустрия.

Да изберем материала на корпуса и каишката

Корпусът или частта, която държи циферблата на часовника, може да бъде изработена от пластмаса, метал – например, стомана, месинг или титан, а също и от благородни метали  - злато, сребро и платина.

За изработка на каишките се използват широка гама от материали - от традиционна кожа (изкуствена и естествена) до метали с инкрустации от дърво или скъпоценни камъни.

Цените на материалите варират значително. Не е трудно да се досетим, че най-евтини са пластмасовите модели, следвани от синтетика, естествени материали и благородни метали.

Но, внимание – от избора на материала, от който е изработен вашият часовник, зависи не само на това как изглежда, но и колко е удобен за използване. Колкото по-качествен е корпусът и каишката, толкова по-дълго ще се запази перфектният му вид. Ние ви препоръчваме да разгледате страхотните модели на магазин Giulian, където ще откриете невероятно разнообразие от качествени, стилни и модерни мъжки часовници.

Как да изберем мъжки часовник според стила?

Тъй като часовникът е преди всичко моден аксесоар, когато сте изправени пред дилемата кой модел е по-добре да купим, трябва да изхождаме от обстоятелствата, при които възнамеряваме да го носим, а също и собствения ни стил и начин на живот.

Така например, за ежедневно носене са подходящи по-семпли модели мъжки часовници, докато за официални и празнични събития е важно да се носят най-скъпите и престижни модели.

За да изглежда часовникът възможно най-хармонично съчетан с вашата визия,  уверете се, че съвпада с цветовата схема и стила на облеклото ви. За да сте сигурни, че винаги ще изглеждате страхотно, можете да закупите няколко различни модела, подходящи за всеки един от най-важните ви поводи – за работа, за официални събития, за ежедневно носене и така нататък.

Така винаги ще имате под ръка подходящ моден аксесоар, който да добави още чар и елегантност към визията.

Заповядайте да разгледате предложенията на Giulian.bg, където всеки уважаващ себе си мъж, ще открие точно това, което търси!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Какво трябва да ядете преди сутрешна тренировка?

Защо повечето хора нямат първа любов?

Кои са знаците, че някой е силно влюбен в нас?

Коя подправка е по-здравословна: риган, розмарин или босилек

Популярни напитки, които предпазват мозъка от заболявания

Ето кои са 4-те най-опасни зодии според астрологията

Кои 15 храни да ядете, за да качите качествена мускулна маса?

Кои са 4-те зодии, които са най-добри в леглото

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Тази билка помага за ускоряване на регенерацията на нервите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com