Най-добрите мъжки парфюми за романтична среща

20127
Най-добрите мъжки парфюми за романтична среща
Снимка: iStock

Ако желаете да се представите добре на романтична среща с красива дама, внимателно подберете подходящ парфюм за този повод. Помислете кои мъжки парфюми ви подхождат най-добре и разбира се какви аромати за мъже харесват жените?

НАЙ-ДОБРИТЕ МЪЖКИ ПАРФЮМИ ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ЖЕНИТЕ

Определено ще ви изненадаме. Честно казано, и аз не очаквах толкова въображение. Докато мъжете практично избират между "харесвам" и "не харесвам", то при жените нещата са много по-сложни. Много жени дори си представят кои мъже биха носили тези парфюми, направиха характеристика на цвят на косата, очи, телосложение и други подобни. И така, кои мъжки парфюми предпочитат?

HUGO BOSS Boss Bottled

Нека започнем с парфюм HUGO BOSS Boss Bottled (1998). Ароматът се откроява с акорди на канела, ябълка и ванилия, контрастна комбинация от свежи и пикантни акорди, винаги и навсякъде ще гарантира вашата увереност, успех и женско внимание.  Дори тези, които не харесват мъжки парфюми, ще го харесат.

Chanel Bleu de Chanel

Този свеж аромат с дървесно-цитрусово докосване ще подобри моментално настроението на всички хора, включително и на вас. Препоръчваме го не само за романтична среща, когато трябва малко да се вдъхновите и да изглеждате изискани.

Никоя дама няма да устои на комбинация от екзотичен тамян и кехлибар, допълнена с тонове на  грейпфрут и джинджифил. Определено това е аромат, който гарантира успех сред жените.

Christian Dior Fahrenheit

"Аромат, предпочитан от моя любим." Казва Дарина. "Той не е красавец или здравеняк, който бързо може да спечели уважение, но има чар. Композицията е контрастна, в която се редуват свежи цитрусови нотки с пикантни акорди. Това е като страстна целувка, която искате да се повтори отново с това ухание." Чудите се защо именно той е светият граал на модните блогъри и защо е един от най-продаваните? Защото е отличителен и запомнящ се. Силният аромат на кожа и теменужки няма да пасне на всеки, но задължително трябва да го изпробвате, но ако не се сприятелите и останете разочаровани, просто дайте шанс на други мъжки парфюми.

Guess Seductive Homme Blue

Парфюм Seductive Homme Blue от марка GUESS  GUESS | Parfimo.bg е свеж, спортно-елегантен аромат, създаден за мъже, които обичат предизвикателствата и имат приключенски дух. Композицията се откроява с морски акорди, цитруси, пикантен пипер, който ще ви напомни за топлия пясък и шума на вълните. Това харесват дамите, които може би ще влязат в ролята на секси спасителки на плажа. Не е тайна, че всеки моряк мечтае за неговата морска сирена, а с парфюм GUESS Seductive Homme Blue ще имате голям успех сред жените.

Calvin Klein Eternity

Парфюм Calvin Klein Eternity се отличава с акорди на салвия, лавандула, кипарис и здравец. Учените са доказали, че билкови ухания с нотки на цитрусови плодове и лавандула активират ума, увеличават концентрацията и наистина дават повече самочувствие. Ако планирате да поканите дама на първа среща или желаете отново да разговаряте с дама, която не е откликнала на вашите чувства, ароматът на Calvin Klein Eternity би могъл да създаде спокойна атмосфера. Той е оценен и с наградата "FIFI", което е повече от показателно за този аромат.

Givenchy Gentleman

Това е мъжки аромат за човек с репутация на джентълмен. Той е създаден за галантен мъж с хубав костюм и изискано поведение. Жените гледат с възхищение на тях. Класика, съчетана с подправки, дървесни и флорални акорди. Комплимените от мъже, които предпочитат този аромат са чест, защото те са сериозни и имат безупречна репутация в обществото. Притежателите на този парфюм са зрели и опитни, така че господа, този аромат трябва да бъде ваш.

Armani Acqua di Gio Pour Homme

Дори не е нужно да представим друга икона. Парфюм Acqua di Gio Pour Homme от марка  Armani (Giorgio Armani | Parfimo.bg ) е водещ в световните класации за мъжки аромати и то повече от 25 години. Ароматът редовно печели всички парфюмни дуели, получава положителни отзиви от редакторите на модни списания, печели награди FiFi. Това ни дава ясно доказателство, че дори свежите цитрусови аромати могат да бъдат достатъчно елегантни, ако композицията е правилно допълнена с флорални елементи.

Versace Eros Flame

„ Не знам защо, но когато колегата си купи този аромат, всички момичета в офиса изведнъж забелязаха, че съществува. Преди това беше толкова скоромен и незабележим, но сега просто отваря вратата и всички погледи са вренчени в него

Мъжки парфюм Versace Eros Flame е дървесен аромат с контрастни акорди, създаден за огнени мъже, които не се притесняват да покажат чувствата си. Това определено е аромат, който буквално спира дъха на дамите.

Сега знаете какви мъжки парфюми предпочитат жените и какво мислят за тях. Изберете такъв според вашия стил и възможност и ви гарантираме, че дамата на сърцето ви определено ще ви забележи, дори може да размените телефонните си номера.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Правете това на работа, за да имате повече енергия и да сте по-продуктивни

5 признака, че тялото ви е задръстено с токсини

Кои са "позволените храни" при колит?

Тези зодии със сигурност ще ви предадат

Парене и сълзене на очите: възможни причини и лечение

Как да намалим незабавно кръвната си захар?

Рязко замайване и гадене - причини за възникване

Защо винаги виждам 11:11 на часовника?

Как да разберете каква е вашата любовна съвместимост със съпругата ви?

Митове и истини за здравословното хранене, които всеки трябва да знае

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Полезно