Възстановено е електрозахранването във Видин

8838
Възстановено е електрозахранването във Видин
Снимка: Thinkstock

Аварийните екипи на ЧЕЗ Разпределение България възстановиха електрозахранването на всички населени места в Област Видин, засегнати от тежката метеорологична обстановка през последната седмица. 

Подстанциите Белоградчик  и Мартиново, собественост на държавния Електроенергиен системен оператор, продължават да са изключени. Вследствие на това клиентите, които при нормални обстоятелства се снабдяват с електроенергия от тях, все още се захранват алтернативно от ЧЕЗ на 20 kW. Това нарушава сигурността на тяхното електрозахранване и е предпоставка за евентуални нови аварии. Екипите на ЧЕЗ ще останат мобилизирани и ще реагират незабавно при необходимост. 

Три дни проблем с тока в централната част на София

Строителни дейности на територията на ТЕЦ София налагат изключването на електропровод 110 киловолта, собственост на ЧЕЗ Разпределение Б...

„Изказвам благодарност на всички наши служители, които направиха невъзможното за човешката издържливост, докато не светнаха къщите във всички населени места в областта. Условията, в които се трудиха непрестанно толкова дни бяха унищожителни. Те са наши герои. Благодаря на всички жители на засегнатите райони и институциите, които оцениха техния труд“, каза Виктор Станчев, директор „Експлоатация и поддържане“ в ЧЕЗ Разпределение България. 

Информация за планираните и непланирани прекъсвания на електрозахранването и очакваното време за неговото възстановяване, клиентите на ЧЕЗ могат да получават на адрес m.cez.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com