Десетки живяха активно заедно със своето куче за четвърта поредна година в Южния парк

3689
Десетки живяха активно заедно със своето куче за четвърта поредна година в Южния парк

Въпреки дъжда „ЖИВЕЙ АКТИВНО! и със своето куче“ отново демонстрира силната връзка между стопанина и неговия домашен любимец.

На обособената площадка за разходка на кучета в Южния парк, се състоя четвъртото поредно издание на инициативата „ЖИВЕЙ АКТИВНО! и със своето куче“. Неспирният дъжд и ниските температури не сломиха всички почитатели на активния начин на живот, които за поредна година се включиха с голям интерес в организираните игри, а желаещите да демонстрират уменията на своето куче получиха награди от Purina Dog Chow. И тази година в рамките на инициативата, в три различни зони, професионални треньори и ветеринарни лекари се погрижиха домашните любимци от различни възрасти да получат необходимата информация и внимание, защото веруюто на Purina е, че когато хората и домашните любимци са заедно, животът се обогатява!

ЖИВЕЙ АКТИВНО! И със своето куче

Лео и Играта ще дадат началото на събитието на 10 октомври 2015 г., в 10.30 часа, на поляната за кучета в Южния парк (обособената площа...

Неразделна част от доброто настроение бяха и водещите – Лео и Играта. Те се включваха активно в игрите и превърнаха деня в своеобразен спортен празник за кучетата и техните стопани. Двамата водещи благодариха на всички стопани, които дойдоха с кучетата си и се обявиха в подкрепа на спирането на насилието над животните. Лео и Играта заявиха своята ангажираност към грижата за домашните любимци и нуждата да се отнасяме с любов към тях, защото са част от семействата ни.

Традиционно организираните Dog Frisbee игри и състезания, които бяха представени за поредна година, отново доказаха, че всеки може да живее активно със своя четириног приятел, дори и под дъжда. Професионалният дресьор Асен Арлоски представи под дъжда впечатляващи номера от спорта Dog Frisbee, а след това публиката стана свидетел на зрелищно шоу – състезание между професионални треньори на кучета.

Като социално-ангажирана марка, Purina доказа, че ролята на кучетата в обществото е изключително важна, затова и за втора поредна година покани фондация „Очи на четири лапи“ да се включи в инициативата „ЖИВЕЙ АКТИВНО! и със своето куче“ като нейни представители демонстрираха някои от уменията, които придобиват кучетата, докато се обучават. Всеки желаещ от публиката имаше възможността да премине през трасето с препятствия със завързани очи, за да разбере какво е да се довериш на куче-водач в света на незрящите хора.

ЖИВЕЙ АКТИВНО! С NESCAFE CLASSIC НА ПЛАНИНСКОТО БЯГАНЕ „ВИТОША – МОЯТА ПЛАНИНА”

Най-добрите български планински бегачи Шабан Мустафа, Милица Мирчева, Йоло Николов, кениецът Пол Коеч и националът по ски бягане Андрей...

За ЖИВЕЙ АКТИВНО!

Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! се провежда всяка година и е част от цялостната програма за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот на Нестле България, най-голямата хранителна компания в страната. Тази година Нестле празнува 20 години в страната, през които се наложи като социално отговорна компания, която подкрепя множество каузи, значими за Българското общество. Всяка година ЖИВЕЙ АКТИВНО! придобива все по-мащабни размери и все повече хора, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на здравословния начин на живот и балансираното хранене, участват в кампанията.

От първото издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО!, което се проведе на 11 юни 2006 г., до днес, повече от 200 000 души са взели участие в пешеходните походи и спортните активности, заедно с най-големите спортни звезди на страната, сред които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов – Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Сани Жекова, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и много други. Всяка година най-известните български лица се включват в пешеходния поход и показват на хората как да спортуват и усвоят професионални умения по футбол, волейбол, баскетбол и фитнес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com