Какво ще дават по телевизията на БСП?

6276
Какво ще дават по телевизията на БСП?

БСП отдавна жадува за собствена телевизия, вероятно защото прогърмяват заветите на миналото, когато партията все пак си имаше цял-целеничък национален ефир. И ето, скоро в цялото телевизионно разнообразие, от което нямате нужда, ще има още една телевизия, от която няма да имате нужда. Нека предложим няколко идеи към програмния директор.

06.00: Събуждане със звук от мотора на Сергей Станишев 

Нима посмяхте да забравите за всички тези години за рокерските заложби на този човек? Няма кукуригащи петлета, мелодии за разсънване и прочие работи. Оказа се, че моторът на Сергей Станишев е бил записан по време на един събор на Бузлуджа от 2008-а, звукът е съхранен и сега ще се използва, за да те изтръгне бързо-бързо от дълбок сън и да си плюеш в пазвата, че не е, както ти се стори най-напред, просто неврологичен брум в главата ти, предшестващ инсулт рано сутрин, а верно трябва да се става - зове те ревът на двигателя.

06.30: Ние сме на всеки километър 

Вие трябва да си припомните този шедьовър, вместо да гледате родоотстъпнически "Игра на тронове" и "Breaking Bad". От телевизията все пак - научихме от сигурни източници - твърдят, че ще върнат изтритото от БКП име на Георги Марков сред сценаристите, понеже тия работи не са хубави за една вече модерна партия.

07.15: Разследване на Елена Йончева 

Почва се директно с разследване на Елена Йончева. Нема време за сутрешен блок. Разследването е как през 1986-та Бойко Борисов казал на Тодор Живков "евалата бай Тошо", а бай Тошо го потупал по рамото и както Цар Лъв рекъл на малкия: Един ден всичко това ще е твое.

07.30: Корнелия Нинова говори за демокрацията 

Вече е един хубав, удобен час да се говори за демокрацията. Казва се, че тя ни е отнела много, след това се допълва, че Народният съд не е нещо кой знае какво. Уважаемите зрители се побъркват от радост (изчислено е просто, че вероятността да имаш роднина, убит от Народния съд е много по-малка, отколкото да нямаш) и не разбират разликата между правоверна носталгия и плосък данък.

09.00: Дискусионно студио с А. Симов

Четири часа дискусия. Вади се нож на хиляди умрели кучета и за пореден път се разцепват, разбиват, унищожават и размазват десни партии с не повече от 1 % подкрепа - класическо занимание.

13.00: Разследване на Елена Йончева

Пак стана време за тая работа. Разследването е за това как през 2005-та Сакскобургготски казал на Борисов...И тъй нататък.

14.00: Комисия за закриване на досиетата

Заседава парапарламентарна комисия за закриване на досиетата, чиято цел е да даде на всеки доносник право на изява, в която да се защити и да каже, че "такива са били времената". Накрая се повдигат рамене и се казва, че да, такива бяха времената.

Такива бяха времената.

15:00: Съзерцаване на чинията на Бузлуджа

Чинията на Бузлуджа в далечен и непроменлив кадър, гледаш я един час в особена визуална хипноза.

16:00: Дискусионно студио с А. Симов

Нови четири часа. Този път темата са "умните и красивите". Тезата е, че умните и красивите не обръщат внимание на бедните и грозните и са неспособни да предизвикат онзи обществен тласък, който трябва да предизвикат. Който е умен и красив ходи само по жълтите павета и взема пари от американците, което го прави още по-умен и още по-красив. Но той, твърди се в студиото, всъщност е тъп и грозен. Накратко е това. Но надълго е по-интересно: гледайте!

20:00: Ние сме на всеки километър

Все пак, с наредба на съвета на директорите, е взето решение като цяло да се изтрие името на Георги Марков от списъка на сценаристите, понеже така и така е било изтрито, по-добре тъй да си остане.

21:00: Връщане на червени куфарчета

В студиото един след друг влизат различни познати фигури, които връщат червени куфарчета. В куфарчетата няма нищо, но самото куфарче трябва да се върне, те не са такива хора да крадат ей тъй просто.

23:00: Михаил Миков говори странни неща

Просто Михаил Миков говори странни неща.

 

Автор: Райко Байчев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ГЛЕДНА ТОЧКА:

Къде плащат 18 000 евро за два месеца спане и лежане

Може ли престъпник да участва в управлението на държавата?

Ударът на Иран срещу Израел: успех или провал?

Турция: С вълшебната дума "Ол инклузив" срещу инфлацията

"Ида и аз подир нея"

30 години от геноцида в Руанда: кой пося семето на омразата?

В Полша: "Не вярвам руснаците да спрат само до Киев"

Променя ли войната трайно отношенията между САЩ и Израел?

"Бухалката" на ДАНС и въпросът с часовника на Живко Коцев

Мини атомни централи: Какво представляват те и защо Румъния има амбициозни планове за тях

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com