Майките на деца с увреждания във Враца отново на протест

1285
 Майките на деца с увреждания във Враца отново на протест
Снимка: Даниела Хитова

“Искаме оставката на вицепремиера Валери Симеонов “, каза Цветелина Кръстева, една от майките на деца с увреждания днес на пореден протест във Враца. „ Ако премиерът Бойко Борисов не се разграничи от него, ще продължим да настояваме за оставка на цялото правителство “.

Въпреки, че не вярват това да се случи, групата обидени от думите на Валери Симеонов, който ги нарече  „кресливи майки“ и, че отглеждат „уж болни деца “, и днес се събра в градинката пред известен местен ресторант.

„На нас ни писна от протести, но те не са само за нас, а искаме да пробудим целият български народ, всички майки, получаващи детски добавки от 40 лв, за хората, които са подложени на геноцид в здравеопазването и образованието “, допълни Цветелина Кръстева.

„Не можем винаги да сме на колене. Да си отиде цялото правителство, ако допуска хора като В. Симеонов да остават в управлението на страната “, уточни каузата протестиращият  Искрен Дилов.

Утре от 11 часа може да откриете майките на същото място в центъра на града, като те са решени да поддържат до последно протеста в София и се присъединяват към исканията за оставка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com