Владимир Путин оцени бъдещите си съперници

3303
Владимир Путин оцени бъдещите си съперници

Владимир Путин заяви днес на среща с млади юристи, които ще бъдат наблюдатели на изборите, че неговите съперници на предстоящите президентски избори имат добри идеи, но като цяло те са ненавременни и неосъществими, предаде ИТАР-ТАСС.

В изборите за президент на Русия на 4 март освен Путин, издигнат от своята партия "Единна Русия", ще участват Генадий Зюганов от Комунистическата партия, Сергей Миронов от "Справедлива Русия", Владимир Жириновски от Либералдемократическата партия и милиардерът Михаил Прохоров като независим кандидат.

Путин обещава да изгради нова икономика в Русия

Руският премиер Владимир Путин обеща да изгради "нова икономика" в Русия, признавайки, че тя все още не може да постигне просперитет ...

Путин направи разбор на програмите на своите опоненти. Той окачестви Жириновски като добър специалист по проблемите на изтока, но отбеляза, че във възгледите му има някои неприемливи и даже опасни неща за многонационална страна като Русия. За лидера на компартията премиерът заяви, че на времето е бил "по-голям комунист" от Зюганов, тъй като не само е бил член на КПСС, но е работел във "въоръжения отряд на партията" - КГБ. Политиката на бившата КПСС доведе до разпада на Съветския съюз, а сегашните комунисти предлагат същите идеи, които биха довели страната до задънена улица, каза Путин. Той обаче призна, че у Зюганов и експертите му има някои "напълно разумни неща", които могат да бъдат внедрени в практиката.

Владимир Путин изрази мнение, че независимият кандидат Прохоров може реално да подобри икономическата ситуация, като даде висока оценка на някои предложения на милиардера за развитието на руската икономика. Той обаче разкритикува идеята на Прохоров за увеличаване на работните часове в седмицата.

Накрая Путин обобщи, че на изборите ще срещне достойни съперници и изпитва уважение към всеки от тях. БТА

 

Руска водеща погреба Путин

Руска водеща на новини стана интернет хит, след като направи лапсус, заявявайки, че блогъри дебатират дали премиерът Владимир Путин д...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com