Зоо армията на МОСАД

12999
Зоо армията на МОСАД
Животинският батальон, управляван от израелските шпиони, включва лъвове на Юда, лешояди-разузнавачи, катерици, свине и гълъби

Според репортажи на арабските медии, израелските тайни служби (МОСАД) използват животни като шпиони, убийци и биологични оръжия в Близкия изток. Зоологическият батальон, управляван от израелските шпиони, включва лъвове на Юда, лешояди-разузнавачи, катерици, свине и гълъби.

От jewishtribune.ca поясняват, че нито си измислят всичко това, нито то е някаква шега.

Първи са плъховете.

На 24-ти юли 2008 г. Националната палестинско-арабска новинарска агенция Wafa съобщава, че Израел използва плъхове, за да прогони арабите от Ерусалим.

„През последните два месеца десетки заселници носят клетки с плъхове към старата част на Ерусалим и ги пускат в каналите.”

Wafa  цитира анонимни арабски жители, които разказват, че са направили опит да отровят плъховете, но натрапниците оцеляват като по чудо.

Най-впечатляващото в случая е, че плъховете са тренирани да правят разлика между домовете и магазините на евреите и арабите. Без съмнение, това е резултат от години генетични изследвания и микро-чипове, имплантирани в мозъка на плъховете, гарантиращи атака само към арабите.

Но плъховете са само една част от организираната атака на тайните израелски служби.

През 2010-та година акули нападат и убиват туристи в червеноморски курорт в Египет. Според областния управител на Южен Синай Мохамед Абдел Фадил, виновници за случилото са МОСАД и станалото е техен план за саботиране на туризма в района. Но по случая така и не са натрупани доказателства.

Друго оръжие са лешоядите-разузнавачи, които предават сигнали в реално време към централата на тайните служби. Пример е случаят "R-56", в който е заловен лешояд, подозрително кръжъщ около имението на виден арабин, близо до град Хайел. На крака на птицата е намерено GPS устройство и етикет със знака на университета в Тел Авив.

Мосад: Историята на агент Силвия

Израелската тайна служба Мосад се води за отлично информирана, не на последно място заради многото агенти, инфилтрирани в чуждите слу...

Дивите прасета са още една част от пъзела на невероятната зоо армия.

През годините палестинските медии многократно съобщават за специално обучени прасета, които се пускат, за да унищожат посевите и растенията на палестинците. Смята се, че именно ортодоксалните евреи обучават прасетата и ги пускат в засадените площи.

Палестинският президент Махмуд Абас потвърждава информацията в свое изявление, като казва, че местните пращат диви прасета , които да всяват хаос в арабските земи.

Съществуват още много истории за животинската армия на Цион (както я наричат), които звучат повече от фантастично. Като например генномодифицирани комари, които са по-ефективни от всяко биологично оръжие, или пък медузи, стратегически пуснати по бреговете на Египет и Ливан, за да тормозят къпещите се и рибарите. Друг обучен враг на арабите са овцете, тренирани да ядат само техните маслинови дървета.

Въпреки че е забавно да се смеем на странните теории за конспирация на евреите, добре е да се знае, че много от западните медии ги публикуват без да проверят фактите около тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com