Балотели побесня: "Негрите" сме стотици години пред италианците! Позор!

9437
Балотели побесня: "Негрите" сме стотици години пред италианците! Позор!

Нападателят на Италия Марио Балотели не издържа на цунамито от жестоки критики, което го връхлетя след отпадането на Скуадрата от световния шампионат още в първата фаза, и отговори в типичния си стил. Тъмнокожият голмайстор "опра пешкира" за провала и пред тифозите, които го заринаха с обиди из форумите.

"Аз съм Марио Балотели! На 23 години съм и не съм си избирал националността. Родил съм се тук и винаги съм живял в тази страна, написа звездата на Италия в Instagram. - Много исках да се представя добре на това световно първенство. Сега съм ядосан на себе си и съм разстроен. Прави сте, можеше да вкарам гол на Коста Рика, но за останалото какви са ви проблемите? Марио Балотели винаги е давал най-доброто за националния отбор и не е направил нищо лошо. Търсете си друг за изкупителна жертва, защото Балотели има съвест и е готов да върви напред и да става още по-добър. Гордея се от това, което направих за родината си. Или, може би, както вие казвате, аз не съм италианец? Африканците никога не заливат с кал братята си! По това "негрите", както ни наричате, са на стотици години пред вас. Истински италианци. Вярно ли? Това е позор!".

Балотели става "топчия" след Световното

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер планира да привлече звездата на Милан и Италия Марио Балотели, съобщи "Sky Sports". Очаква се итали...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com