Блейс Матуиди сложи гипса на Оджени Онази (ВИДЕО)

14229
Блейс Матуиди сложи гипса на Оджени Онази (ВИДЕО)

Националният отбор на Нигерия даде жертва на Мондиала, на осминафинала срещу Франция - 0:2. Полузащитникът Оджени Онази получи неприятно приклещване на левия крак от французина Блейс Матуиди.

Контузията не предвещаваше нещо по-сериозно от лека травма. Оджени обаче не успя да продължи през второто полувреме и напусна двубоя в първите минути. Два часа след победата на Франция и класирането на четвъртфинала, нигериецът пусна снимка в социалните мрежи с гипсирания си ляв крак. Той обаче е оптимист и обеща да се възстанови бързо.

Въшката псувал Ван Перси след мача

Селекционерът на Мексико Мигел Ерера си е показал рогата в съблекалнята, твърдят медиите в страната. Наставникът на "ацтеките" се нахвъ...

Той стана жертва на ключово заклещване на крака му от френския футболист, вследствие, на което глезенът на нигериеца се обърна. А Матуиди получи само жълт картон.

"Благодаря на всички ви за вашите молитви. Ще се оправя чрез благодатта на Бога", каза той. Положението на нигериеца бе толкова сериозно, че резерви скочиха, за да го пренесат и веднага бе откаран в болница.

Азар разплака 79-годишна фенка

Жена на 79 години, фенка на белгийския национален отбор, бе изненадана от звездата на тима Еден Азар. Меме Франсин получи фланелка с а...

"Това бе направено да се прекъсне играта. Не мога да кажа дали това е зло, но е ненужно. Французинът не се бори за топката, той отива с крак пред топката. За мен, това е за червен картон. Трябваше да бъде изгонен", каза Марсио Резенде в коментарното студио  на TV Globo.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com