ФИФА се произнася по "Случая Суарес" в четвъртък

17027
ФИФА се произнася по "Случая Суарес" в четвъртък

Решението за наказание на уругвайската звезда Луис Суарес най-вероятно ще бъде взето в четвъртък. За това съобщава в профила си в Twitter журналистът от "Асошиейтед прес" Роб Харис. Той цитира източник от Дисциплинарната комисия към ФИФА. От Международната футболна централа поставиха срок до 23,00 часа, българско време, в сряда от федерацията на Уругвай да предоставят обясненията си за инцидента с Луис Суарес. Едва след това членовете на Дисциплинарната комисия ще се съберат, за да разгледат всички факти по случая и да вземат решение дали да накажат Луис Суарес и ако го направят- за колко време.

Както е известно, звездата на Уругвай ухапа италианския защитник Джорджо Киелини по време на мача между двата отбора от третия кръг в груповата фаза на световното първенство. Съдията обаче не видя инцидента и не показа червен картон на Канибала. Латиноамериканците спечелиха мача с 1:0 и изхвърлиха Скуадра адзура от Мондиала още в първата фаза. Ухапването на Киелини е трети такъв случай в кариерата на Луис Суарес и ако бъде наказан, ще е за много дълъг период.

Вендета по италиански: изяждат Суарес на пица

Италианската вендета по традиция е много жестока. Тепърва от всички страни ще усеща това и Луис Суарес. Звездата на Уругвай посегна на ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com