Холандия със слаба загрявка за Мондиала, едва 1:1 с Еквадор

5482
Холандия със слаба загрявка за Мондиала, едва 1:1 с Еквадор

По не най-добрия начин започна подготовката си за световното първенство холандският национален отбор. Пред своя публика тимът на Луис ван Гаал стигна едва до 1:1 с Еквадор, като от 9-ата до 36-ата минута "лалетата" изоставаха в резултата.

След контролата участието на звездата на Еквадор Фелипе Кайседо остана под съмнение, след като той се контузи и напусна терена на носилка. Звездата на холандците Робин ван Перси укрепи самочувствието си преди големия турнир с гол, който обаче не донесе на отбора нещо повече от равенство.

Ван Перси: Ще съм на 100% готов за Мондиала

Нападателят на Манчестър Юнайтед и Холандия Робин ван Перси, сезонът за когото не бе от най-добрите, обеща за световното първенство да ...

В 9-ата минута на мача Кайседо пусна за Джеферсон Монтеро, който надбяга бранител в оранжево и с нисък удар превзе вратата на Яспер Силесен за 1:0. Последваха няколко пропуски на домакините и така до 36-ата минута, когато Ван Перси засече изритана напред топка, финтира Гуагуа и препарира вратаря на еквадорците Бангера за 1:1. През второто полувреме домакините натиснаха съперника, но рядко създаваха истински голови положения и в крайна сметка се задоволиха с равенството.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com