Капитанът на Англия: Ходжсън ми вярва, за разлика от Капело

7447
Капитанът на Англия: Ходжсън ми вярва, за разлика от Капело
Снимка: Getty Images/Guliver

Капитанът на Англия Стивън Джерард заяви, че бившият национален селекционер Фабио Капело така и не е повярвал във възможностите му да води тима, но Рой Ходжсън му има пълно доверие. Халфът на Ливърпул беше капитан по време на Мондиал 2010, на който Трите лъва се представиха доста под очакванията.

"Капело не вярваше в мен като първи капитан, но Рой вярва. Не знам защо беше така. Мисля, че ме ценеше като играч. Всичко зависеше от него, но лично за мен да знам, че съм номер 1 за Рой е голям плюс за самочувствието ми", сподели Джерард.

Япония победи Замбия в зрелищен мач

Японският национален отбор за сетен път показа колебания в защита, след като се нуждаеше от цели 4 гола за да победи Замбия с 4:3 в пос...

Англия излиза днес в последна контрола срещу Хондурас в Маями, след което в първия си мач от груповата фаза на Световното първенство ще срещне Италия на 14 юни в Манаус. Следват Уругвай на 19 юни в Сао Пауло и Коста Рика на 24 юни в Бело Оризонте.

"Отношенията ни с Капело бяха съвсем нормални, но тогава той предпочиташе Рио и Джон Тери. Може би той смяташе, че те могат да предложат нещо повече от мен. Няма значение дали си капитан за това дали ще си лидер на терена. Когато съм с лентата, аз продължавам да искам Франк Лампард, Уейн Рууни или Фил Ягиелка да са лидери и да ми помагат да водим заедно отбора напред", заяви Джерард.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com