Льов: Мечтан старт

6823
Льов: Мечтан старт

Въпреки разгромния успех над Португалия, селекционерът на Германия Йоахим Льов се опита да запази хладнокръвие и трезв поглед.

"Това е мечтан старт. Да победиш с 4:0 подобен съперник винаги е отличен резултат, особено когато това се случва на световно първенство. Това обаче е само първата крачка, така че не бива да изпадаме в еуфория", обясни Льов.

Щастливият Подолски щракна селфи с Меркел (ФОТО)

Нападателят на Германия Лукас Подолски сподели с феновете си във Фейсбук селфи, на което позира с канцлера на Германия Ангела Меркел. Д...

Той добави, че от ключово значение за него е балансът между двете фази на играта и именно в това се крие ключът към победата срещу "мореплавателите".

"В последно време преоценихме стратегията си. Невъзможно е да се представиш силно на голям турнир, ако неглижираш някой основен елемент. Срещу отбор като Португалия е от изключително значение да си стабилен в защита, в противен случай шансовете ти се сриват близо до нулата. Работихме много в това отношение през последните няколко месеца и се радвам, че днес се получи. Дано продължаваме така и напред", пожела си наставникът на Бундестима.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com