М'Боли тънел в лукс, докато съотборниците му в ЦСКА мизерстват

8838
М'Боли тънел в лукс, докато съотборниците му в ЦСКА мизерстват

Единственият представител на българския футбол на мондиала Райс М'Боли е тънел в лукс, докато неговите съотборници са мизерствали през пролетния полусезон на "А" група, твърди вестник "България Днес".

Алжирецът бил един от малкото привилегировани играчи, които винаги били с пълни джобове. Болшинството от футболистите на "армейците" се оплакаха, че нямат пари, за да си платят сметките. Те вдигаха няколко бунта срещу ръководството на "червените", докато М'Боли с усмивка се прибирал в баровска квартира.

М'Боли е вратар №1 на Мондиала, поне според "L'Equipe"

Вратарят на алжирския национален отбор Райс М‘Боли беше избран за най-добър вратар на световното първенство в анкета на френския ...

Вратарят, чиято популярност нарасна неимоверно след страхотния мач срещу Германия, обитавал апартамент в комплекса "Емирейтс Апарт Резидънс". 5-звездният хотел се намира на ъгъла между бул. "България" и Околовръстното шосе. Сградата е от затворен тип. В нея достъпът на обикновени лица е забранен. Месечният наем на най-скъпите жилища достига до 2500 евро, показа проверка на вестника.

9-етажната сграда е изградена в архитектурния стил на Абу Даби. Тя разполага с 27 апартамента, плюс президентски. В стаята на М'Боли меките мебели са с италиански дизайн. Интериорът е решен с композиции от дърво, стъкло и камък. На покрива на сградата има ВИП басейн, а под земята е разположен втори със СПА център.

Африканският вратар е пазил в дълбока тайна от своите съотборници къде живее, за да не предизвика завист. М'Боли е известен със странния си нрав. Стражът е тотален единак и рядко говори със своите съотборници. Той избягва да излиза с тях, а предпочита да се шири в баровското си местенце.

Мондиал 2014 - сладкото отмъщение на вратарите

Вратарският традиционно е подценяван пост. За справка - единственият страж, печелил Златната топка е Лев Яшин. При наличието на десетки...

"Действително Райс М'Боли живееше при нас, но нямаме право да коментираме подробности", разкриха от управата на "Емирейтс Апарт Резидънс".

В хотела често гастролират популярни личности. Синът на бизнесмена Васил Божков - Антон, който е страхотен фен на ЦСКА, е редовен посетител. Кубрат Пулев също праща гостите си от чужбина да нощуват в 5-звездното бижу. Там често отсядат холивудски звезди, които снимат в Киноцентъра.

Любопитен факт за сградата е, че тя има много нисък рейтинг в най-популярния сайт за пътувания "Трипадвзайзър". Четирима от петимата посетители са дали ужасна оценка за хотела, докато само един е поставил отлична.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com