Меси: Не бях роден, когато Аржентина спечели нещо значимо - това е неприемливо!

8722
Меси: Не бях роден, когато Аржентина спечели нещо значимо - това е неприемливо!

Капитанът на Аржентина и суперзвездата на световния футбол Лионел Меси е твърдо решен да изведе съотборниците до нещо значимо на Световното. За последно Аржентина спечели форума през 1986г., а Копа Америка през 1993г.

Звездата на Барселона смята, че е минало твърде много време без трофей за Аржентина, което е изключително неприемливо и смята, че е време това да се промени другия месец.

Капитанът на Хърватия разкри как ще спре Неймар

Капитанът на хърватския национален отбор Дарио Сърна прояви чувство за хумор на въпрос как ще бъде спрян голмайсторът на Бразилия Нейма...

„От 20 години не сме печелили нищо. Дори бяхме домакини на Копа Америка през 2011г., но се провалихме. За нация, която обича футбола, каквато е Аржентина, това е неприемливо. Затова трябва да направим нещо голямо в Бразилия”, каза Меси пред „The times of India”.

„Кой не иска да спечели подобен турнир? Аз съм аржентинец и за последно спечелихме преди 28 години. Тогава дори аз не съм бил роден. Не съм виждал каква е радостта от спечелване на най-ценния трофей във футбола, а само съм чувал. Готов съм да помогна за спечелване на Световното първенство. Това е най-трудното нещо, което един футболист може да постигне”, смята той.

Сеп Блатер вече не мисли технологиите за враг на футбола

Един от най-върлите противници на намесата на технологиите във футбола - президентът на ФИФА Сеп Блатер, неочаквано се съгласи да бъдат...

„Засега не мисля за финала. В Барселона винаги казваме, че трябва да мисля за следващия мач. Сега сме концентрирани изцяло върху срещата с Босна и Херцеговина. Те са дебютанти, но въпреки това ние знаем, че са силен и дисциплиниран отбор. Имат Един Джеко и и са вдъхновени, че ще участват в Бразилия. Просто нямаме лесен мач. Ако искаме да постигнем нашата цел, трябва да подходим към всеки мач сериозно”, завърши нападателят на Аржентина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com