Моделка се съблече, пипаха й дупето преди тренировка

23464
Моделка се съблече, пипаха й дупето преди тренировка

Тематична, секси-футболна фотосесия засне бразилският модела Ро Фрага за юнското издание на мъжко списание. За фотографа Йонас Тучи, тя свали дрехите на футболното игрище на стадиона в Сао Пауло. Тя използва снимките като тест, в който лъсна гола, голеничка минути преди футболисти да излязат на игрището за тренировка.

Сколари изпрати "Селесао" на медицински прегледи

Селекционерът на Бразилия не вярва на футболисти и журналисти и под строй изстреля всички играчи, да минат на медицински изследвания. С...

В интервю тя признава, че е била доста развълнувана от това, какво ще се случи. Хубавицата започнала да разговаря и призовала футболистите да се приближат към нея. „Един от тях сложи ръка на задника ми. Отначало той се страхуваше. После извика към съотборниците си: Работете с лекота, по дяволите. След това ме стисна”, признава моделката.

 

Красивата Ro Фрага разбира важността на красивия си задник. Тя е и добър психолог, защото знае , как една жена да направи мъжете щастливи. Тя знае това, което те искат да видят, без значение какво. Ето защо 27-годишната Фрага се поддържа в топ форма и се храни здравословно, коментират хора от екипа й. Нейната философия е, че погледната в гръб трябва да се виждат кръгли форми, а това не може да се случи от самосебе си. Ро Фрага спечели преди година конкурса Мис Бум-Бум, който е за момичето с най-хубавото дупе в Бразилия.

 

Сборная през очите на американците

Ето как журналистите от ESPN видяха националния отбор по футбол на Русия в предстоящото световно първенство в Бразилия. Те не спестява...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com