Селекционерът на Уругвай: Ако играем така, както срещу Англия, сме фаворити за трофея

7225
Селекционерът на Уругвай: Ако играем така, както срещу Англия, сме фаворити за трофея
Снимка: Getty Images/Guliver

Селекционерът на Уругвай Оскар Табарес не можеше да скрие щастието си от успеха над Англия с 2:1, който неговите футболисти постигнаха късно снощи.

Така "Урусите" се реваншираха пред своите привърженици за абсурдната загуба в първия мач от смятания преди това за пълен аутсайдер в групата тим на Коста Рика.

Джерард: Представянето ни е обидно за феновете

Капитанът на английския национален отбор Стивън Джерард беше съсипан след загубата от Уругвай с 1:2, която почти със сигурнос сложи кра...

"Бяхме готови да се изправим срещу четирима английски нападатели и планирахме да не им дадем пространства за действие и да се борим до края. Англия нямаше слабост в този мач, просто противникът трудно стигаше до наказателното ни поле" - заяви Табарес на пресконференцията след срещата.

"Понякога играем добре, понякога не, но в този мач се борехме в продължение на 90 минути и ако играехме винаги така, щяхме да сме фаворити за спечелването на Мондиала".


"Днес е голям ден за Уругвай. Нашият отбор дълго време не можеше да победи тим от Европа на световни финали. Сега ние го направихме. Англия е прекрасен, много силен отбор. Това прави нашето постижение още по-специално".

Ходжсън: Съсипани сме

Рой Ходжсън коментира загубата на Англия от Уругвай с 1:2 на световното първенство."Можехме и да спечелим, както и да завършим наравно,...

"Изключително щастливи сме, че Суарес се завърна на терена. Медицинският щаб направи всичко по силите си и го вдигна на крака".

"Всичко ще се реши в мача срещу Италия и ние трябва да се фокусираме върху него. Очаква ни голяма битка срещу италианците" - завърши той.

 

 

Луис Суарес разкри родината на глупостта във футбола - 2:1 за Уругвай

Глупави, по-глупави, англичани. Псевдозвездите от Премиършип загубиха от Уругвай с 1:2 и са пред прага на поредно посредствено отпадане...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com