Суарес ще продължи да хапе, предупреди спортен психолог

15276
Суарес ще продължи да хапе, предупреди спортен психолог

Луис Суарес ще продължи да хапе съперниците си в мачовете, каквито и мерки да бъдат взети. Това предупреди спортният психолог от Селфордския университет доктор Том Фосет. Той коментира ухапването на уругвайската звезда в мача на тима от третия кръг на груповата фаза от Мондиала в Бразилия срещу Италия (1:0). В тази среща Суарес ухапа по рамото Джорджо Киелини, съдията обаче не видя случката и не показа червен картон на Канибала. Случката взриви футболния свят и е тема №1 на световното първенство.

"След като това се е случвало и преди, със сигурност ще продължи и в бъдеще, заяви доктор Фосет. - Независимо от това каква помощ ще му бъде оказана, той ще продължи да хапе. Гаранция, че ще го направи отново. Предполагам, че го прави несъзнателно, на ниво инстинкт само. А това нещо няма как да изчезне от неговата природа след няколко сеанса при психолог. Суарес е много талантлив футболист, но е адски уязвим в ситуации с високо напрежение. В тези случаи той показва тъмната си страна. Ухапването на Киелини беше адски предсказуемо за специалистите".

Това не е първият път, в който Суарес хапе Киелини (СНИМКИ)

Едва ли има фен на футбола, който да не разбра, че нападателят на Уругвай Луис Суарес ухапа по рамото защитника на Италия Джорджо Киели...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com