Ужас! Истерия и протести посрещнаха Селесао

7317
Ужас! Истерия и протести посрещнаха Селесао

Бразилия истеряса при пристигането на момчетата на Луис Фелипе Сколари на лагера в Тересополис за подготовката за Мондиала. Тежко въоръжена полиция направи кордон около лагера на Селесао.

Моделка се съблече, пипаха й дупето преди тренировка

Тематична, секси-футболна фотосесия засне бразилският модела Ро Фрага за юнското издание на мъжко списание. За фотографа Йонас Тучи, ...

А вътре селекционерът посрещаше една по една звездите. Той прегърна Оскар, приветства Неймар и остана с отворена уста от новата визия на Луис Густаво.

Погледът му се закова на червените обувки и мустаците на футболиста.

А след като всички се събраха, Сколари не пропусна да влезе и в лагера на хората, от които се очаква да запеят "Осанна" и "Разпни го" – журналистите, за да ги поздрави.

Сколари изпрати "Селесао" на медицински прегледи

Селекционерът на Бразилия не вярва на футболисти и журналисти и под строй изстреля всички играчи, да минат на медицински изследвания. С...

Футболистите пристигнаха в лагера изтощени, като след тренировка. Те трябваше да издържат на народната любов към тях и крясъците на недоволството от мизерния живот в Бразилия.

Всъщност събирането на Селесао в Тересополис, за Мондиала, който започва на 12 юни, възбуди отново протестите. Най-гласовита беше гилдията на учителките, които искат реформи в образованието и по-добро заплащане. Полицаите, които също са в стачна готовност за заплати и по-добри условия на труд, изпълниха перфектно служебните си задължения. Осигуриха кордон за безпрепятственото влизане на футболистите в лагера и не допуснаха ексцесии.

С протести и стачки бразилци изливат гнева си срещу ФИФА

Стачките и протестите в Бразилия против провеждането на Световното първенство по футбол продължават. Народът излезе с плакати "ФИФА въ...

Автобусът на бразилския национален отбор заприлича на панаирджийска каравана. Целият бе облепен с бележки. Недоволни фенове изляха емоциите си с плакати и с фланелки с надпис, който изпраща ФИФА на майната си.

И въпреки недоволството хората показаха подкрепата си на футболистите. Вероятно, защото в тях им е надеждата да победят и това да промени живота им в Бразилия. Феновете засвидетелстваха и подкрепата си към Луис Фелипе Сколари.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com