Местан сега ли разбра къде се намира?!

11107
Местан сега ли разбра къде се намира?!
Снимка: БГНЕС

Показах, че мога да нося на бой за тези 12 дни, през които изядох 12 000 тупалки от медиите-бухалки. Така бившият лидер на ДПС Лютви Местан буквално сам себе си ожали покрай цялата интрига със свалянето му от поста начело на Движението.

Коментар на редактора

Дайте на ченгетата и последната си риза

Вътрешният министър Румяна Бъчварова е премахнала забраната МВР да приема дарения, въведена със заповед на Цветлин Йовчев през юли 2013...

Сега ли Местан разбра, че има медии-бухалки? Сега ли го проумя - когато изяде 12-те хиляди тупалки?

Вчера (7 януари) Местан се мъчеше да убеди каква жертва е 40-50 журналисти и чрез тях и потребителите на медиите, които представляваха. Но същият този човек усилено говореше точно във времената на кабинета "Орешарски" как фактическият собственик на медиите-бухалки - Делян Пеевски, е демонизиран от .. медиите. Демонизиран от малкото медии, които всъщност следваха основен принцип в журналистиката: "Журналистика е неприятната истина, която някой не иска да чуе за себе си - всичко останало е пиар".

На катарзиси напоследък се нагледахме. Този на Местан е също толкова фалшив, колкото и думите в наименованието на ДПС - "права и свободи". В спора между Местан и Доган добър няма. И двамата са агенти на "Държавна сигурност", и двамата станаха това, което са, с помощта на тази могъща машина. Да не забравяме какво казаха съдийките Владимира Янева и Румяна Ченалова: "Службите са последният бастион на ДПС".

А ако се чудите кои са медиите на Пеевски, наричани с популярното "медии-бухалки" - ТОЗИ САЙТ дава донякъде отговор на въпроса. Хубаво е обаче да знаете, че не са само те. Лошото е, че се знаят кои са само на база поведението им, не и на база документите - изключваме Канал 3, който Пеевски официално взе.

Отровата на крайния политически популизъм

Това ще продължи да се случва, ако тази човешка вълна от брадати майки с деца да нахлува в Европа. Така зам.-председателят на ВМРО и ев...

За финал - относно бъдещето на България поредният самопровъзгласил се политически месия в лицето на Местан каза следното: Пътят на България е пътят на интеграцията, но не може да има интеграция без самоличност. Местан визираше турското малцинство, което точно ДПС и ДС яхат толкова безмилостно - не обикновените българи. И е важно турското малцинство у нас да го осъзнае, всеки от нас да помогне за това осъзнаване. За никого - нито за българи, нито за турци, не е добре, когато крадат само няколко "богоизбрани".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com