Дайте на ченгетата и последната си риза

9260
Дайте на ченгетата и последната си риза
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Румяна Бъчварова е премахнала забраната МВР да приема дарения, въведена със заповед на Цветлин Йовчев през юли 2013 година.

Коментар на редактора

Отровата на крайния политически популизъм

Това ще продължи да се случва, ако тази човешка вълна от брадати майки с деца да нахлува в Европа. Така зам.-председателят на ВМРО и ев...

Че как няма да я махне - нещо да сте изненадани? Кога на ченгетата са им стигали парите? В края на миналата година даже им дадохме 180 млн. лева отгоре - ако сте забравили, макар че Бойко все напомня. За да няма недоразумения - говоря за ченгетата, които чрез силовите структури като МВР грабят България вече 25 години и още не са се награбили.

Друго си е да дариш - на душата ти става поне толкова леко, колкото на джоба. Някак по-благосклонно гледат тогава пазителите на реда. Ако нещо закъсаш, по-вероятно е да ти помогнат. Независимо как точно си закъсал - по посока на закона или напрекО.

Между другото трябваше някаква там реформа на МВР да се прави. Полицаите, които работят - не ме напуска надеждата, че има такива, да получават повече. Чантаджиите пък да отиват в ъгъла и да си стоят там. Реформа - ама друг път! И в другия ъгъл.

 

Беличък код - лична отговорност

Стандартите изискват при обилен снеговалеж да затворим пътищата, да изчистим и тогава да пуснем трафика. До два часа след приключване н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com