X
 
 

ЕС, САЩ и Япония търсят правила за ограничаване на субсидиите

544 1
ЕС, САЩ и Япония търсят правила за ограничаване на субсидиите
Снимка: iStock/Guliver
Вашингтон, Токио и Брюксел във вторник обединиха усилията си призовавайки за по-строги глобални правила срещу правителствените субсидии, които нарушават търговията, практика,за която Китай отдавна е обвиняван, че използва.

В изявление правителствата призоваха Световната търговска организация да подобри съществуващите регулации, които според тях са „недостатъчни за справяне със субсидирането на пазара и търговията, изкривяващи търговията“. Но те се въздържаха да назоват пряко Китай.

БСП се жалва до Европейската комисия за намаляването на партийната субсидия

Председателят на БСП Корнелия Нинова изпрати писмо до Европейската комисия, ОССЕ, ПАСЕ, Групата на Прогресивния алианс на социалистите ...

Американският търговски представител Робърт Лайтхайзър се срещна във вторник с японския министър на икономиката, търговията и промишлеността Каджияма Хироши и европейския комисар по търговията Фил Хоган.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Октомври 1 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
    Хахахаха. Само Сащ демек да МОГАТ ДО КРАЯ НА Света ако може. Другите налични на тази среща са просто някакви жалки подлоги. Обаче Н.Р.Китай ще им докаже , че са с мъничко повече във всичко. И дори и го доказва. Сащ няма да изгради Babylon. Просто зашото Сащ са ШИЗОФРЕНИК номер 1 в Слънчевата система. Просто онези олигофрени дето се борят един с друг. Ето това са Сащ. Абсолютни психопати и понеже С виж още ›› вета е под тяхно влияние и за това и самият Свят е СИЛНО ШИЗОФРЕНИЧЕН И психо И ЩЕ СТАВА ВСЕ ПОВЕЧЕ ДО края. Зашото Пътят на Капитализма завършва във Вселенската канализация.