Как късаш с гаджето според зодията

14027

Прекрасно е да имаш връзка, да се чувстваш обичан, щастлив, задоволен. Да има с кого да си поговориш вечер, докато хапвате заедно, да има кой да се погрижи за теб, докато си болен или просто докато ти е зле. Прекрасно е да знаеш, че има човек, на когото му пука за теб, още по-хубаво е, ако живееш с този човек. И ако нещата между вас вървят всичко е страхотно.

Но ако има проблем и се налага да се разделите, обикновено не е лесно. Но... понякога е по-добре да си сам, отколкото в лоша компания.

Ето как хората от различните зодии слагат край на връзката.

ОВЕН – рязко и категорично! Овните са достатъчно прями и директни, за да не протакат, а да си кажат, каквото имат. Колкото и да боли, поне са честни.

ТЕЛЕЦ – дипломатично, но категорично. Телците не обичат драми, тежки разговори, но и като вземат веднъж решение за нещо, няма как да им го промениш. Можеш да им влияеш, преди да са го взели. След това вече, не!

БЛИЗНАЦИ- ще опитат да са дипломатични в началото, но ако не помогне, могат да бъдат много директни, дори до бруталност.

РАК – те не обичат да слагат край, много са сантиментални и привързващи се, предпочитат другата страна да постави края. И после със седмици го преболедуват.

ЛЪВ – като типичен крал (или кралица) на драмата, лъва ще „реве“, ще се тръшка, ще обвинява всичко и всички (естествено без себе си, той никога за нищо не е виновен). Но краят си е край!

ДЕВА – като подредена личност тя ще се подготви за разговора много преди ти да знаеш, че има проблем. Ще те извика на разговор, ще бъде страшно аргументирано и напълно безкомпромисна.

ВЕЗНИ - те не обичат конфронтациите, ще опитат да отлагат разговора колкото може повече, ще се самозалъгват, докато не им прелее...

СКОРПИОН – директен, студен, безмилостен. Взел ли е решение, няма връщане назад.

СТРЕЛЕЦ - той е честен и директен, но и често - милостив... Също ще отлага, освен ако вече не му е дошло в повече или не е изстинал вече. Тогава е безкомпромисен.

КОЗИРОГ – каквото има, Козирогът си го казва, не се чуди, не се мотае.

ВОДОЛЕЙ – директно блокира и премахва от живота си, не обича директни разговори и разправии.

РИБИ – нежни, състрадателни, те също като Раците, биха предпочели другата страна да сложи края, трябва много да ги предизвикате или прекалявате с тях, за да ви кажат всичко, което мислят... И после ще страдат...

Женските навици, които могат да съсипят връзката

Всеки човек иска да има семейство или поне връзка, да не живее сам. И когато успееш да намериш човека за теб, ти се ще това щастие и ид...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Кои са най-лошите черти на зодия...
Овен - с коя зодия си подхожда най-много...
Топ 7 безполезни неща, които не...
4 неща, от които да се откажете...
Интересни факти за солта
С какво се пие уиски - ето как да...
Експерт: Ето защо батериите на...
7 начина за възстановяване на...
В планината през зимата тези 10...
4 апетитни десерта, на които да...
Интересни факти за пилешката...
Събота е любимият ден за тези 3...

Последни новини