Няма магия: жените с тези качества винаги имат много почитатели

2285
Няма магия: жените с тези качества винаги имат много почитатели
Снимка: iStock

Липсата на интерес от страна на мъжете към една жена се обяснява с различни причини. Някои обвиняват затова външния ѝ вид: побеляла коса, не е достатъчно открито облечена, а в допълнение е с наднормено тегло и не е първа младост.

Други са склонни да вярват в мистицизма: подозират злото око или лоша енергия.

Психолозите обаче са категорично против и двата стереотипа. Според тях нито секси дрехите, нито перфектната фигура не гарантират наличието на интерес. А злото око няма нищо общо с това.

5 качества на жената, които са особено привлекателни за мъжете

Основното качество, което трябва да присъства в живота на всяка жена - това е любовта и удовлетворението от себе си и от отражението си в огледалото. Ако не намирате себе си за привлекателна, никакви външни промени няма да доведат до истинско удовлетворение. А да се приспособявате към очакванията на мъж, който не ви цени, е още по-голямо отдалечаване.

Не по-малко важни са искреността, откритостта и дружелюбността. Няма да се получи да срещнете някой интересен човек, ако през цялото време ходите със строго изражение, отговаряте рязко на мъжете при най-малкия опит да започнат разговор и като цяло водите затворен начин на живот.

Емоционално здраве, свобода от обиди и огорчения. Миналите неуспехи често се отразяват на отношението ни към другите хора. Ако смятате всички представители на силния пол за мошеници и очаквате от тях измама - това е път за никъде. Сами ги провокирате към недостойно поведение или наистина сред стотиците добри мъже ще забележите само един: същият този домашен любимец с рога.

8 качества, които притежава силната жена

Независимост: Тук става дума преди всичко за способността да организират собствения си живот независимо от мъжа, без да се вкопчват в никого. Способността да се осигурявате сами или емоционалното равновесие са само отделни проявления на това състояние. Това ви позволява да избегнете ситуации, в които токсичният партньор ще ви използва за самоутвърждаване, изнудвайки ви например с пари. А също така няма да изплаши предпазливите мъже, които се страхуват, че от тях се изисква твърде много, и не бързат да се впускат във връзка.

Що се отнася до лошата и добрата енергия, които излъчваме, всъщност - това са нашите емоции. Ако сте недоволни от себе си, именно това негативно усещане ще бъде излъчено към света.

Да се научите да цените себе си такива, каквито сте, да живеете интересен независим живот, да се освободите от стари обиди, огорчения, напрежение - това е ключът към привличането на нови, здрави и желани връзки в живота ви. В края на краищата неуспехите в любовта са само отражение на несъвършения ни вътрешен свят, който ние самите можем да променим.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 3 юни /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 3 юни /валутен калкулатор/

Списък на късметлийските и опасните дни през юни 2024 г.: съвети за месеца от нумеролог

Защо да бягаш от мъже, които хвърлят кал по бившите си?

С колко държави граничи Франция

9 правила за хранене след 40, които ще удължат младостта

С колко държави граничи Турция

Как да спрем да се притесняваме за всичко?

С колко държави граничи Германия

Колко са одите в цикъла "Епопея на забравените" на Иван Вазов?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com