Какви ремонти се извършиха в училища и детски градини в Асеновградско?

1101
Какви ремонти се извършиха в училища и детски градини в Асеновградско?
Снимка: iStock

Всички училища и детски градини на територията на община Асеновград посрещнаха своите възпитаници навреме. В някои от учебните заведения бяха извършени ремонти и обновяване на интериора.

В ОУ "Проф. д-р Асен Златаров" (с. Боянци) са обновени частично санитарните възли и една от класните стаи. Направен е и авариен ремонт на ВиК-инсталацията. В СУ „Св. св. Кирил и Методий“ (Асеновград) е извършен текущ ремонт на санитарните възли на III етаж. Освежени са също няколко класни стаи и коридори. В ПГ по ХВТ "Св. Димитрий Солунски" (Асеновград) е подновен ламиниран паркет в учителската и в 2 класни стаи. Освежаващ козметичен ремонт е извършен в ОУ „Петко Каравелов“ (Асеновград). Подменени са щори и осветителни тела в няколко класни стаи. Ремонтирана е и столовата към учебното заведение. В ОУ „Никола Вапцаров“ (Асеновград) са подменени радиатори, ремонтирани са отоплителната инсталация и котелното помещение.

В ДГ „Мир“ (Асеновград) е подменена частично вътрешна дограма и е боядисано, сменена е подовата настилка. Освен това, градината посреща своите възпитаници с нови маси и завеси. Във филиала на ДГ „Пролет“ в с. Боянци беше ремонтиран покривът. Освежени са залите за занимания, коридорите и санитарните възли на двата етажа, подменена е подова настилка – там, където е било необходимо. На базата в Асеновград пък е направен авариен ремонт на ВиК-инсталацията, подменени са плотове и шкафове на кухненския блок. В ДГ „Дружба“ (Асеновград) са боядисани и обновени стени в различните помещения и сгради, както и частично – детски санитарен възел. Подменени са легла и щори. Във филиала на детското заведение в с. Избеглии е направен козметичен ремонт на различни помещения. Извършени са текущи ремонти в ДГ „Радост“ – кв. „Горни Воден“, ремонтиран е и покривът на кухненския блок. В централната сграда на ДГ „Зорница“ (Асеновград – ул. „Княгиня Евдокия“ №39) са направени козметични ремонти на учителския, директорския, ресурсния, счетоводния и медицинския кабинети, както и на стаята за архиви. Монтирано е видеонаблюдение. Подменени са подовата настилка, дограмата и щорите, извършено е боядисване на някои от детските помещения. Пребоядисани са съоръженията за игра и пейките на дворните площадки. Във филиала на детската градина в кв. „Запад“ пък е подменен кухненският бокс. Освен това, са пребоядисани дворните съоръжения и е сменен пясъкът на 6-те пясъчника. В корпуса на ДГ „Никола Вапцаров“, намиращ се на ул. „Васил Априлов“ №11 в Асеновград, е изпълнено боядисване и смяна на подова настилка. Подменени са детски мебели и моноблокове. Частично са освежени директорският кабинет и кухненският блок. В сградата на ул. „Хан Аспарух“ №32 пък е извършено боядисване на една от занималните и коридора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АСЕНОВГРАД:

Започват Майски културни празници на Асеновград

"Танцова фиеста" с пълен площад и безброй танци в Асеновград (СНИМКИ)

Асеновргад посреща празниците със 150 знамена за гражданите и тържествен концерт

Обекти от Концепцията на община Асеновград – II част

Физкултурният салон на СУ „Св. княз Борис I“ в Асеновград е напълно обновен

Започна прием на документи за I клас в училищата в Асеновград

Деца и родители месиха меденки в библиотеката в Асеновград

Община Асеновград открива Майски културни празници на 7-ми май

Община Асеновград отчете резултатите по проекта за фотоволтаичните централи

Пъстри и интересни събития за Великден в Асеновград (ПРОГРАМА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com