Пътници мръзнат два часа в самолет, чакат Путин да кацне

3369
Пътници мръзнат два часа в самолет, чакат Путин да кацне
Снимка: Getty images/Guliver

Пътници бяха оставени в сряда при минус 16 градуса в руски самолет, чиито врати останаха отворени на летище в Сибир, където трябваше да кацне президентът Владимир Путин.

Хората в самолета, изпълняващ полет до Москва, се оплакват в социалните медии, че летището "Йемеляново" в Красноярск е било блокирано преди пристигането на самолета на Путин, оставяйки ги в самолета в продължение на почти два часа при температури до минус 16 градуса по Целзий.

"Галъп Интернешънъл": При вариант Путин или Тръмп за президент на България, симпатията е към Путин

Българи и македонци имат сходни нагласи и доза хладен прагматизъм по отношение на двамата световни лидери Владимир Путин и Доналд Тръмп...

Местните руски власти често прекаляват при подготовката за посещение на Путин.

Местните медии съобщиха, че властите в силно замърсения Красноярск са поръчали фабрики за намаляване на емисиите, за да се изчисти смогът над града преди посещението на Путин.

В "Йемеляново" на служителите на летищата било забранено да отидат на пистата и не са успели да свалят стълбите, водещи до самолета, което означава, че вратата остава отворена.

"Те казаха, че летището е затворено, защото Путин ще кацне. Те затвориха пистата за летищните работници и те не можаха да махнат стълбата, за да затворят вратата на самолета!" написа във Фейсбук един от пътниците Григорий Скарченко, който е един от пътниците.

Путин помоли за прошка руските спортисти

В рамките на среща с участниците в предстоящите Зимни олимпийски игри в ПьонГчанг, президентът на Руската федерация Владимир Путин поис...

„Те ни накараха да затворим прозореца (да пуснат сенниците) от лявата страна на самолета. Замръзваме!“, написа друг от пътниците в Туитър."За сигурността на Путин ли е или за него е неприятно тда ни види? Съдейки по условията, е по-скоро последното."

Путин, който се очаква да спечели исторически четвърти мандат на президентските избори следващия месец, бе в Красноярск, за да се срещне с местни бизнес лидери и да участва в разговори за провеждането на международен студентски атлетически конкурс в града.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com