TV1000 с обновен облик и още любими актьори в култови роли през декември

6891
TV1000 с обновен облик и още любими актьори в култови роли през декември
Снимка: TV1000

Камерън Диас, Том Круз, Ръсел Кроу, Колин Фърт, Джуди Денч и още киновеличия гастролират под обновеното лого на филмотечния канал

От 8 декември най-утвърденият филмотечен ТВ канал на Балканите – TV1000 – ще има обновено лого и цялостна визия в ефир. Viasat World актуализира облика на TV1000, за да отрази по-добре традицията на гледането на филми у дома, където можеш да преоткриваш класически холивудски хитове от последните 25 години от всички жанрове.

Обновеното лого, заставките и съпъстващият пакет от елементи за социалните медии са разработени изцяло вътре в екипа от дизайнера Кийт Ливингстоун. Целта е да се сближи начина, по който традиционният ТВ канал изглежда в ефир, с ерата на социалните мрежи.

Ето бърз поглед към ID на канала (Romance/ Adventure): TV1000 Balkan Channel Refresh ID II

За създаването им като видеа, които достоверно пресъздават идентичността на канала, като същевременно дават пространство за развитие, Viasat World си партнира с парижкото студио 17 Mars. Използвайки като отправна точка огромното жанрово разнообразие на канала, студиото реши да се фокусира върху емблематичната звезда от логото на TV1000.

Тя пътува през поредица от киновселени, всяка една от които представлява разпознаваем жанр със собствен графичен стил и звуков дизайн. Всяко видео завършва с осъвремененото лого на филмотечния канал – актуално, интригуващо, гостоприемно към всеки.

Настъпи най-прекрасният период от годината! Някои хора са обзети от празнично настроение и са готови да се посмеят, докато други имат нужда от леко побутване, за да се настроят на нужната вълна и да преодолеят есенната тъга. А какъв по-добър начин за това от рубриката „Комедиен сезон“ на TV1000 с едни от най-смешните филми с участието на някои от най-големите комедийни легенди за последните 25 години?

Еди Мърфи изпълнява двойна задача - трупа килограми и се превръща в жена... Уил Фарел и момчетата му искат да докажат, че в "Новинарят" няма място за жени, а Оуен Уилсън и Винс Вон са "стажанти" във филма, който ги изстреля към холивудската слава. Сет Роугън е на борда на "Ананас експрес", а Кристофър Гест и невероятната му трупа от комедийни гении са "В очакване на Гуфман".

Но най-важното: Камерън Диас и Аштън Кътчър проверяват поговорката "Каквото се случва във Вегас, остава във Вегас" – от 13 декември в 21:00 часа.

Можете да гледате Камерън и в компанията на Том Круз в „Истинска измама“ (Knight and Day), който не е просто комедия, а екшън комедия, в която повечето каскади са изпълнени от самите тях!

Но не всичко е комедии, приятели, не всичко е комедии!

Том Круз дебютира и с „Магнолия“ на Пол Томас Андерсън (номиниран 8 пъти за Оскар, включително за „Магнолия“, както и за „Ще се лее кръв“ с Даниел Дей Луис, който можете да очаквате по TV1000 в самото начало на 2022 г.) – в елитната компания на Джулиан Мур, непрежалимия Филип Сиймур Хофман и още ред интересни кино имена в тази епична мозайка от взаимосвързани герои в търсене на любов, прошка и смисъл в долината Сан Фернандо. Много подходящо междуколедно-новогодишно – от 27 декември в 22:00 часа.

Ето бърз поглед към Channel ID (Sci-Fi/ Action): TV1000 Balkan Channel Refresh ID I

По това времето на годината – след 20 декември, след 21:00 часа, всяка вечер по TV1000 -  звездите блестят най-ярко - Клинт Истууд в „Непростимо“ на 25 декември, Леонардо Ди Каприо в „Завръщането“ – на 24 декември, Брад Пит в „Боен клуб“ на 23 декември, Оскар Айзък в „Рождество“ на 20 декември, Ръсел Кроу в „Ной“ на 26 декемри - звезден рояк от най-разпознаваемите и признати филмови звезди, събрани за епичен филмов сезон тези празници.

Не забравяйте, обаче, „Колко е важно да бъдеш сериозен“ – филмът по текст на Оскар Уайлд със създездие от кинолюбимци от Колин Фърт и Рубърт Еверет до Джуди Денч и Рийс Уидърспуун – е по TV1000 още от 5 декември, неделя, в 22:00 часа.

Ние сме луди по филмите! От екшън комедии до скандинавски трилъри, от британски драми до хорър класики и, разбира се, най-доброто от Холивуд от всички жанрове! Ние сме TV1000 - най-добрият филмотечен канал на Балканите!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com