Батков прави пълна промяна в Левски за дербито

10401
Батков прави пълна промяна в Левски за дербито
Снимка: БГНЕС

За втори път преди дерби с ЦСКА в Левски стартират акция пълна промяна. След школата дойде ред за ремонт и на първия отбор. Очаква се действията на Батков да засегнат треньори и директори.

"Промените ще бъдат сериозни. Надявам се, че всичко ще бъде наред, доколкото може", обяви пред "Стандарт" Тодор Батков, който е бесен след слабия старт на тима в първенството. "Сините" се провалиха у дома срещу Славия (1:1), а в петък нещата стигнаха до червено след загубата 0:1 във второто поредно столично дерби срещу Локо. Батков ще разкрие днес решенията си, преди да отпътува на среща с Европейската клубна асоциация в Барселона. Антони Здравков обяви още в петък, че е готов да бъде сменен. Йовов пък имаше конфликт със собственика на трибуните. Батков умува повече от 24 часа, преди да действа. Той си пожела Левски да повтори успехите на юношите срещу ЦСКА. В събота старшата отнесе "червените" с 4:1, а в неделя "сините" ликуваха с 2:0 при 17-годишните. Вторият мач беше изгледан от Батков.

Домусчиев се гаври с Левски и ЦСКА: Да ни гледат и да се учат!

Собственикът на чудото "Лудогорец" Кирил Домусчиев придоби самочувствие от евроуспехите на клуба и започна да си прави гаргара със стол...

"Това са момчета, които ще получат шанс за изява в първия отбор, както и героите от вчера (б.р. събота). Това е пътят. Надявам се, че първият отбор ще вземе пример от тях", заяви адвокатът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ