ЦСКА чака решение от КФН за акциите до средата на март

7802
ЦСКА чака решение от КФН за акциите до средата на март
Снимка: БГНЕС

ЦСКА трябва да получи отговор до средата на март дали има право да пусне акции на борсата, съобщиха за "24 часа" от комисията за финансов надзор. Срокът за вземане на официално решение изтича тогава, но молбата може да бъде разгледана и по-рано. Проспектът на дружеството е внесен в комисията, потвърдиха оттам. Много вероятно обаче е да бъде получен отказ, защото сметките на ЦСКА още са запорирани от НАП и по принцип това е огромно препятствие пред пускането на ценните книжа.

Доста сериозни въпроси постави и отстраненият от управата Лъчезар Николов-Чезари. Той по пита Александър Томов колко акции по 1 лев е прехвърлил на свое име при гласувани 3 и какво става с т.нар. неналични акции и защо са били пуснати.

ЦСКА надъхва феновете си в обръщение

Ръководството на ЦСКА излезе с обръщение към привържениците на тима, в което им благодари за подкрепата по време на мача с Черноморец...

Преди няколко дни и сдружението "ЦСКА завинаги" официално обяви, че се отказва от вземането на акции според споразумението, което има заради непрекъснатите увъртания от страна на ръководството на "червените".

Днес ще бъде купена от Турция и тревата за по­следния голям терен, който се прави от сдружението. Очаква се лицензът на стадион "Българска армия" обаче е под въпрос, съобщиха за "24 часа" от общинската комисия, която одобрява спортните съоръжения. При предното посещение била направена остра забележка за съблекалнята за гости, която била като гробница. До момента обаче тя не е пипната и ще има нова проверка, при която може да бъде запечетана поради липса на елементарни условия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com