X
 
 

ЦСКА изчисти най-големия си дълг, разплати се с НАП

1610 0
ЦСКА изчисти най-големия си дълг, разплати се с НАП
Снимка: Официален сайт на ЦСКА
Кредиторите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД вече получават парите си! Между тях ще бъдат разпределени 8-те млн. лева, платени от “Ред Енимълс”.

Най-големият дял от задълженията вече е изчистен. Националната агенция по приходите е получила по своя сметка близо 5 млн. лв. Това разкри синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева пред “Тема Спорт”.

Държавата излиза от фирмата за "Армията", ако ЦСКА не изпълни важно условие

При положение, че ЦСКА не внесе в капитала на „Спортни имоти Българска армия" АД 22 милиона лева, то дружеството ще се заличи. То...

Останалата сума се разпределя между над 140 футболисти, треньори и служители, които са имали договори с фалиралото дружество.

Десетки от кредиторите вече са получили своите суми, но други не са предоставили банкови сметки и парите им не са прведени. Сред тези, които не са подали необходимата информация, е Стойчо Младенов. Той е най-едрият кредитор след НАП с 240 620 лв.

Какво още съобщи синдик Милева, вижте в SportLive.bg.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Дневен хороскоп за 6 декември
Дневен хороскоп за 6 декември

Овен Този петък няма да ви е скучно. Пригответе се за приключения. Трудно ще ви е обаче да намерите съмишленици и ще трябва да геройствате сами. Телец Това...

Последно в Актуално