Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски - ЦСКА: Кога и къде да гледаме Вечното дерби в Първа лига?

07 април 2024, 06:00 часа • 16261 прочитания

Българските грандове Левски и ЦСКА излизат днес един срещу друг във Вечното дерби от 28-ия кръг на Първа лига. Срещата по традиция ще се изиграе на Националния стадион "Васил Левски", като символичен домакин ще бъдат "сините".

Левски - ЦСКА: ТВ и начален час

Дербито намира двата отбора след загуби: Левски претърпя много тежко поражение от Лудогорец с 1:5 в Разград, докато ЦСКА отстъпи като домакин на Локомотив Пловдив. И докато "сините" се надяват на място в топ 3, то "червените" вече изглеждат обречени в битката за титлата.

ОЩЕ: Недолюбван от ЦСКА съдия ще свири дербито с Левски

Левски - ЦСКА

В колко часа започва мачът на стадион "Васил Левски"

Двубоят на "Васил Левски" се очаква с огромен интерес, особено от привържениците на Левски, които набързо изкупиха всички билети за мача. Заради високия заряд срещата между Левски и ЦСКА очаквано бе изтеглена в ранен час, като първият съдийски сигнал е в 14:45 часа.

Коя телевизия ще излъчи Вечното дерби

Дербито между Левски и ЦСКА ще може да бъде гледано пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще излъчи Вечното дерби, е Diema Sport. Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите Левски - ЦСКА НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес