Левски започва да плаши, взима и Херо за директор

10141
Левски започва да плаши, взима и Херо за директор
Снимка: БГНЕС

Димитър Димитров ще се завърне в Левски през лятото, пише „Меридиан Мач". Херо обаче няма да изпълнява функцията на старши треньор, а ще стане част от спортно-техническото ръководство на клуба. Специалистът, който донесе златен дубъл на Левски през 2000 година, вече е казал „да" на бъдещия директор на „сините" Георги Иванов.

„Меридиан Мач" потърси Димитър Димитров във връзка с неговото бъдеще. Херо отказа да каже директно какво ще прави. Все пак от разговора с него на 99% стана ясно, че той напуска Бургас през лятото.

„Имам морален ангажимент към Черноморец и ще го изпълня. Продължавам да се боря с вятърни мелници. Даже и да се спасим от изпадане, бъдещето на клуба остава неясно. Скоро няма да има и какво да се продава и фи­нансирането ще стане по-трудно. Имах лични проблеми в Бургас, които също ме задържаха тук, но вече мисля да си ги реша", каза Херо.

„Няма да кажа дали съм водил разговори с Георги Иванов, Станимир Стоилов или и с двамата. Аз лично за себе си до голяма степен съм взел решение какво ще правя следващия сезон, но вие ще разберете след края на първенството", заяви Димитър Димитров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ