Любо Пенев: Очаквам да завършим годината с победа

11850
Любо Пенев: Очаквам да завършим годината с победа

"Очаквам да затвърдим доброто представяне и да завършим годината с победа", обяви националният селекционер Любослав Пенев преди контролната среща с Украйна в сряда, предаде БГНЕС.

Днес националите проведоха открита тренировка на Националния стадион "Васил Левски", а преди това Пенев говори пред медиите. "Всичко е наред с момчетата, всички са здрави. Няма никакъв проблем Иван Цветков да вземе участие в контролата, след това той ще си реши дали иска да има двойно гражданство, това е негов избор. Маркиньос дойде малко по-рано, за да свикне с часовата разлика и проведе няколко допълнителни тренировки. Той се намира в много добро състояние", обясни наставникът на "лъвовете".

"Искаме да затвърдим добрите изяви в квалификациите и контролите през годината и да завършим с победа. Не играем за точки, но играем за престиж. Имам много добри впечатления от Украйна, много стойностен отбор, въпреки че не постигат резултати напоследък. Вярвам, че ще играем добре и ще се поздравим с успех", допълни Пенев.

"Проведох разговор с Бандаловски и Гаджев за тяхната дисциплина, предполагам, че и клубните ръководства са говорили с тях. Очаквам техните недисциплинирани прояви драстично да намалеят", каза още националният селекционер. Той разкри, че няма да се търси съперник за контрола за 6 февруари, тъй като тогава има пауза в първенството и футболистите от "А" група ще са на подготовка с отборите си. България има насрочена контрола с Казахстан на 4 юни и ще се търси още един съперник за 7 или 11 юни.

Редактор: Десислава Ушатова

Точката срещу Чехия е успех

Селекционерът Любослав Пенев определи срещата с Чехия като успешна за на. "Изгледах моменти от мача снощи и мисля, че имахме достатъ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ