Масирано разпускане на футболисти в Славия

10249
Масирано разпускане на футболисти в Славия
Снимка: БГНЕС

Много промени ще има сред състава на "Славия" през зимата. Ръководството на отбора не е доволно от много от играчите, като ще освободи част от тях, пише football24.bg, цитирайки "Тема спорт".

 Сред тези, които най-вероятно ще напуснат са Димо Атанасов, Милен Василев, Янко Сандански, Павел Попара и други. На този етап президентът Венцислав Стефанов е гласувал доверие на старши треньора Милен Радуканов.

Наскоро президентът на "белите" обяви, че през зимата ще бъде направен почти изцяло нов отбор, който ще включва само две-три по-сериозни имена и основно млади играчи от школата.

Огромен финансов стимул за Нефтохимик срещу ЦСКА

С рекордни премии ще бъдат стимулирани футболистите от "Нефтохимик" за мача си от 18-ия кръг в "А" група срещу ЦСКА. "Стандартните за п...

Както е известно, белите отпаднаха от Купата на България, а в първенството едва ли ще се преборят за място в първата седмица, като така и този сезон може да се счита за провален.

В същото време стана ясно, че столичани ще подпишат с бившия футболист на "ПСЖ" Албер Банин. Той изкара десетдневни проби с тима. Не е изключено камерунският халф да бъде картотекиран още за софийското дерби с "Локомотив София" в петък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ