Още един нов в предната зона, обеща шефът на Левски

21232
Още един нов в предната зона, обеща шефът на Левски
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Тодор Батков обеща да вземе още един нов в предната зона. Адвокатът говори пред журналисти на конгреса на БФС в НДК, на който Борислав Михайлов беше преизбран на президентския пост. Ново офанзивно попълнение със сигурност ще има. Възможно е да бъде привлечено подкрепление и отляво в защита. Собственикът на "сините" съобщи и резултатите от медицинските тестове на Бастос.

"Прегледаха го, здрав е, съобщи Тодор Батков. - В неделя се прибират футболистите, а утре имат последна контрола. Със сигурност ще вземем още поне едно попълнение, което ще е в предната зона. Евентуално може още едно, което да е в защитата от ляво. Сигурно е, че ще вземем един нов. Имена обаче не мога да ви съобщя. Днес трябва да оперират Антон Огнянов. Циркът е пълен. Професорът си отложи пътуване за Сочи, за да го оперира. Ние не можем два дни да го закараме в Инсбрук. Платени са билетите, както и операцията. Това е най-доброто решение за него. Професор Василев ни предложи двама специалисти. Единият германец, а другият - австриец. Вторият беше свободен и ще го оперира. Поне три-четири месеца ще трябва да минат от последиците след травмата. Дано операцията да бъде успешна, пожелавам късмет на момчето. Ние сме Левски, плащаме си, само операцията на момчето е 10 000 евро".

Левски вади половин милион за бразилски ас

Левски е близо до поредната си трансферна бомба. Клубът се разбра с бразилската звезда Рафаел Бастош. Нападателят ще се присъедини днес...

Батков отрече, че "сините" ще привличат Артур Енрике, но сподели, че има вариант Левски да вземе нов играч, който да е българин.

Собственикът на Левски предложи на конгреса на БФС да бъде гласувано преразглеждане на системата за разпределение на парите от тотото.

"Нека футболът получи това, което му се полага. Все пак 90% от тотото е футбол, каза той. - Държавата е абдикирала от нашия спорт. Дават се пари, основно за високо спортно майсторство, за предолимпийски подготовки, а не се постигат никакви резултати. Не знам ако нещата продължават така, след 4 години колко от нас ще са тук. Какво би станало, ако тези 5-6 "идиоти" и "мохикани" като мен Гриша Ганчев, братя Домусчиеви и т.н. спрем да даваме пари? Какво ще стане с децата от детско-юношеските ни школи? Вижте как се отнася държавата към нас. Когато взехме да строим сектор "А", ние платихме за право на строеж колкото би платил един мол, хотел или публичен дом. В същото време, когато има напрежение, политиците се въртят около нас и се молят феновете да не протестират, да участват на избори и така нататък. Подкрепям предложението на Гриша Ганчев футболът да стане задължителен спорт в училище не само за момчетата, но и за момичетата. Подкрепям и предложението на Лудогорец за създаване на дублиращи отбори за тези, които имат възможност, но тези тимове да могат да играят в "Б" група без право на влизане в елитния ни ешелон".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ