Петър Жеков: За мен има един ЦСКА и това е настоящият

4461
Петър Жеков: За мен има един ЦСКА и това е настоящият

„Ако БФС разреши на ФК ЦСКА да влезе директно на мястото на ПФК ЦСКА във „В“ група, то това ще е заличаване на историята“, Това заяви легендата на "червените" Петър Жеков пред „Меридиан мач“.

Според него има един ЦСКА и това е този, във "В" група. „Аз не съм съдия, адвокат или нещо подобно. Но за мен има само един ЦСКА и това е този, настоящият във „В“ група. Всичко друго е лъжа и измама. Знам, че феновете са раздвоени за това какво трябва да е бъдещето на клуба. Хубаво е, че те вече отказаха обединение с друг отбор от „А“ или „Б“ група. Това също щеше да е край за ЦСКА“, добави още легендата на „червените“.

Правната комисия е поискала една седмица за случая на ЦСКА

Юристите от правната комисия към БФС са поискали поне седмица, за да могат да се запознаят с цялата документация, предоставена от ЦСКА,...

„Доколкото разбрах, има някакъв опит за оздравяване на дружеството. Отделно от влизането на синдика, на „Армията" вече действат и от НАП. Те са поискали от служителите на ЦСКА да извадят списък с всички кредитори. Аз съм един от тях, като имам да получавам 6-7 заплати. Сега водим преговори, като не е изключено да взема само част от тази сума. Но това ще е по-добре отколкото да остана с празни ръце“, сподели още той.

Той коментира и думите на Тодор Батков по адрес на ЦСКА: „Ако той беше останал в Левски, клубът щеше да има същата съдба като нашата. Така, че нека не говори много“, завърши Жеков.

Всички новини следете в Sportline.bg.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ